dimarts, 19 de novembre del 2013

Jornada 4



La quarta jornada del campionat comença amb la visita del Cerdanyola C.H. a la difícil pista del C.P. Congrés. Els vallesans tindran un rival molt complicat i amb un joc molt diferent al que ells practiquen, però voldran tibar d'experiència i ofici per a endur-se quelcom positiu de la pista barcelonina. Segur que els porters d'ambdós equips tindran un paper molt destacat.

El divendres es disputen la resta de partits de la jornada. El C.P. Calafell es desplaça a Malgrat de Mar per a jugar en un pavelló que ja coneix prou bé. En ell ha disputat dues edicions del torneig de les 24 hores de Malgrat i, fins i tot, s'ha enfrontat amb l'equip local. Aquest cop ja sap el què li espera i anirà molt mentalitzat per a treure quelcom positiu de la difícil pista de Malgrat.

El C.P. Sant Celoni A rep el complicat C.F. Cuatro Vientos, de Joan Ayats. Segur que els locals voldran fer valer el factor pista per a sumar un resultat positiu. Però els visitants no els ho posaran gens fàcil. Magnífic partit entre dos equips d'entitat del campionat.

El Mollet H.C. rep l'H.C. Montbui en el seu pavelló. A priori, tot apunta a una victòria local. Però, el conjunt de Santa Margarida és capaç de donar campanades fora de casa, com ja va fer en la temporada anterior vencent a la pista del C.F. Cuatro Vientos. Veurem si l'equip local surt motivat per a endur-se els tres punts o, per contra, els de l'Anoia poden sumar una victòria important.

El Barça es desplaça a Vilafranca per a intentar sumar els tres punts. Els de la capital de l'Alt Penedès sortiran a la pista a practicar el seu joc habitual, intentant fer una bona defensa i aprofitar el contracop per a sorprendre el Barça. Veurem si "Tino" Martínez i Gaby Cairo, dos vells coneguts dels jugadors vilafranquins, es deixaran sorprendre.

Finalment, el C.H. Ripollet A rep l'U.E. Horta en un partit entre dos equips que poden lluitar per a evitar les posicions de descens a final de temporada. Els dos equips voldran sumar la victòria contra un pressumpte rival directe en la classificació. Veurem quin d'ells s'endú el gat a l'aigua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada