diumenge, 10 de novembre del 2013

Jornada 3



La tercera jornada del campionat de veterans s'inicia amb un derbi intercomarcal entre dos equips que lluitaran per a mantenir-se en la categoria, a priori. Els vilafranquins es van endur els tres punts en la temporada anterior, amb un resultat molt ajustat. Els locals volen trencar el malefici i endur-se la victòria que els donaria serenitat i tranquil·litat per a afrontar les properes jornades de lliga. Veurem si, aquest cop, els tres punts es poden quedar a casa.

El C.F. Cuatro Vientos rep el C.E. Noia Freixenet en un partit molt interessant. Presumiblement, els locals parteixen com a favorits. Però dependrà de l'equip que desplaci el Noia per a saber si hi haurà un gran equilibri dins la pista, o no. Segur que el conjunt de Blanes sortirà a per totes i no voldrà que s'escapin els tres punts davant un equip que pot ser un rival directe en la lluita per entrar a la Final Four d'enguany.

El dijous, el Barça rep el C.P. Sant Celoni A al Palau Blaugrana. El conjunt local surt com a favorit, però no pot deixar-se anar si vol guanyar un equip com el Sant Celoni que va fer un molt bon paper en la temporada anterior. També dijous, es disputa el derbi vallesà entre els equips veïns del Cerdanyola C.H. i el C.H. Ripollet A. Els visitants, gairebé, podrien anar a peu al pavelló de Can Xarau. Però segur que la relació de bon veinatge es tradueix en motivació per ambdos equips.

El divendres l'H.C. Montbui rep el C.P. Congrés en un partit entre dos equips amb un joc molt similar. Dos conjunts molt joves, amb joc ràpid i modern, defenses pressionants i jugadors de molta qualitat tècnica que poden mostrar un partit d'alt nivell al públic que s'apropi a Can Passanals.

Finalment, l'U.E. Horta rep el C.P. Malgrat en un partit interessant de veure. Cal saber com es desenvoluparà el conjunt local amb l'estil de joc que té el Malgrat, però haurà de donar el millor de sí per a vèncer un equip que pretén ser dels més potents del campionat. Veurem si Pujalte pot ajudar a que els tres punts es quedin a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada