diumenge, 17 de novembre del 2013

Resultats de la jornada 3




En la tercera jornada de la LCV, el C.P. Calafell aconseguia la seva primera victòria a la Lliga A, després d'un any i tres jornades. La baixa del "Capi" va motivar els seus companys que li volien dedicar el primer triomf i desitjar-li una ràpida recuperació.

Per altra banda, el mateix dilluns, el C.E. Noia visitava la difícil pista del C.F. Cuatro Vientos. L'equip blanenc volia puntuar per primer cop en el campionat d'enguany i sortir del fons de la classificació. Ho va fer de manera contundent, endossant un 7 a 1 als de l'Ateneu.

En el partit entre el F.C. Barcelona i el C.P. Sant Celoni es produia, segurament, la notícia de la jornada. El fitxatge d'Ivan Tibau pel conjunt blaugrana va protagonitzar l'actualitat de la LCV, en substitució de l'argentí Marcelo Chirola Uribe. Tot i marcar en el seu debut, Tibau va veure perillar la victòria en el partit. El C.P. Sant Celoni va jugar un partit seriós i va demostrar estar capacitat per derrotar els blaugranes. A manca de quatre minuts, els visitants aconseguien l'empat, després que l'àrbitre Masdeu hagués xiulat un penal dubtós a favor del Barça que li havia permès avançar-se 3 a 2. En els darrers instants, Rovira aconseguia un gol amb el peu que l'àrbitre va donar per bo. Segons el porter del C.P. Sant Celoni, Óscar Sáez, "lo lógico habría sido un empate 3-3 por los méritos de los dos equipos".

El Cerdanyola C.H. perdia en el derbi vallesà, davant el C.H. Ripollet A, en un duel on els jugadors es coneixien molt bé. Els locals van poder comptar amb Quim Paüls que va marcar un hat trick, insuficient per a que l'equip visitant no s'emportés els tres punts per la mínima. El marcador va passar del 2 a 0 inicial al 2 a 5. Però, els locals van poder maquillar el resultat acabant amb el 4 a 5 definitiu. L'equip local es va queixar de l'actuació arbitral, tot i que els visitants van ser els justos guanyadors del partit.

Finalment, el Malgrat i l'Horta van canviar l'ordre de partits i van disputar el corresponent a la segona volta, en la jornada 16, ja que el Malgrat ha de fer obres al sostre del seu pavelló, a partir del mes de gener. Aquest fet, obligarà al conjunt local a disputar tots els partits en la seva pista durant la primera volta. La victòria va ser contundent, per 8 a 4. Però l'U.E. Horta va desplaçar-se a Malgrat sense Pujalte i altres dels seus millors jugadors.

El partit entre l'H.C. Montbui i el C.P. Congrés es va disputar el passat dia 12 de desembre i va acabar en victòria local per 4 a 3. La manca d'efectius de l'equip visitant li va impedir aguantar el 2 a 3 que tenia a favor i va acabar perdent el partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada