diumenge, 24 de novembre del 2013

Jornada 5



La cinquena jornada de la LCV comença demà dilluns, amb un partit entre el C.F. Cuatro Vientos i el C.P. Vilafranca. Els locals surten com a favorits, ja que els de l'Alt Penedès són cuers amb un sol punt i el conjunt de Blanes és l'actual campió. El C.P. Calafell reb el C.H. Ripollet A, una bona pedra de toc per a saber les possibilitats dels dos equips en aquest campionat. El Calafell voldrà sumar la segona victòria, després d'aconseguir trencar la mala ratxa en el darrer partit al Joan Ortoll.

El Barça visita el Malgrat, en un partit que repeteix la final de les darreres 24 hores de veterans de Malgrat. El partit es jugarà a la pista del Malgrat, ja que a partir del febrer s'arreglarà la coberta del pavelló. Per això, el Malgrat jugarà la primera volta tots els partits a la seva pista, sempre que sigui possible.

El Noia reb el Sant Celoni que a punt va estar de donar la sorpresa al Palau Blaugrana, fa dues setmanes. El Cerdanyola C.H. rebrà el Mollet H.C., en un derbi vallesà apassionant. Els locals necessiten puntuar per a sortir del pou de la classificació. Finalment, l'U.E. Horta rebrà el C.P. Congrés. A priori, els visitants són favorits. Però els locals han protagonitzat un inici espectacular de campionat que els ha posat en segona posició de la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada