dilluns, 4 de novembre del 2013

Jornada 2



La segona jornada del campionat comença el dimecres amb el partit entre els dos equips que van entrar a la Final Four i no van poder disputar la final. El C.P. Congrés rep un potent Mollet H.C. que voldrà demostrar el seu potencial en una pista complicada de jugar. Els dos equips són els què imposen un ritme més alt, en els seus partits, de tot el campionat. Segur que es veurà un bon joc i molta velocitat en la pista.

El dijous, el C.E. Noia rep el F.C. Barcelona en un partit molt interessant. En la passada temporada, els de Sant Sadurní van derrotar un Barça que no es jugava res. Aquesta temporada, segur que trobaran més oposició i uns blaugranes més motivats que fa un any. Veurem si Cabestany li complica la vida als jugadors barcelonistes o viceversa.

El divendres es disputa el gruix de la jornada. El C.P. Malgrat debuta al seu pavelló rebent el Cerdanyola C.H., en un partit aparentment assequible pels locals. No obstant, els visitants voldran demostrar com es juga a la lliga A, tibant d'ofici i experiència. Veurem si la bona actuació dels porters visitants els serveix per a sumar els tres punts en un desplaçament complicat.

El C.P. Calafell visita la pista dels amics del C.P. Sant Celoni A. Són dos equips que es coneixen prou bé i que s'han enfrontat en diverses ocasions, amb sort diversa. No obstant, el darrer precedent en lliga a la pista del Sant Celoni no va ser gaire favorable pels interessos visitants. Esperem que, en aquesta ocasió, sigui diferent i el C.P. Calafell pugui sumar algun punt.

El C.P. Vilafranca debuta a casa davant l'U.E. Horta de Ferran Pujalte. Veurem si l'equip barceloní repeteix la tònica de la temporada passada, on els jugadors importants no es desplaçaven amb l'equip. Els locals voldran fer bo l'efecte pista i endur-se els tres punts en joc.

Finalment, el C.H. Ripollet A rebrà l'H.C. Montbui en un partit que promet ser equilibrat. Els visitants voldran millorar l'inici de la temporada anterior sumant tres punts en una pista assequible, a priori. L'equip local voldrà amarrar els punts de casa per a no haver de patir a final de temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada