dissabte, 23 de novembre del 2013

Classificacio després de la jornada 4



Com que de la jornada 4 podem destacar ben poca cosa, pel gran nombre de partits ajornats, volem destacar la victòria de l'U.E. Horta davant el C.P. Vilafranca en el partit ajornat de la segona jornada que el fa escalar posicions en la classificació del campionat. Els barcelonins van donar la sorpresa a la pista de la capital de l'Alt Penedès, imposant-se per 5 a 6, el passat 20 de novembre. D'aquesta manera i, amb la victòria aconseguida a la pista del C.H. Ripollet A per 1 a 2, es col·loquen en segona posició de la classificació, de manera provisional, protagonitzant un inici de campionat esplèndid.

Per contra, el C.P. Congrés debutava a la LCV en una nit gèlida davant el Cerdanyola C.H., acabant el partit amb un empat a un que dóna un punt a cada equip i els manté a la part baixa de la classificació.

La gran quantitat de partits ajornats ha fet que la classificació es mogués poc en aquesta jornada. Com es veu, la igualtat és màxima i ja no queda cap equip amb zero punts, en només quatre jornades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada