dissabte, 30 de novembre del 2013

Resultats de la jornada 5



La cinquena jornada del grup A de la LCV s'ha disputat íntegrament. Malgrat i Barça han canviat l'ordre de partits i han jugat en el pavelló de Malgrat. La victòria va ser pels blaugranes per 11 a 6, en un partit que va generar molta espectació a Malgrat de Mar. El dilluns, el Cuatro Vientos guanyava per la mínima, amb més feina del previst, al Vilafranca. Els cuers van vendre cara la seva pell i van jugar un partit molt seriós, posant difícil la victòria als blanencs. Aquest resultat és una mostra de la igualtat que hi ha a la LCV, el cuer perdent per la mínima a la pista del campió. En aquesta setmana descansava l'H.C. Montbui.

El C.P. Calafell aconseguia la seva segona victòria consecutiva a la LCV, davant el C.H. Ripollet "A". Amb un joc molt dinàmic i alegre, seriós en defensa i ràpid i efectiu en atac, els locals van aconseguir un 4 a 0 al descans que resultaria definitiu. En el segon temps, els visitants van maquillar el resultat amb dos gols, l'últim de penal a manca de deu segons per acabar el partit.

El C.P. Sant Celoni va fer un magnífic partit a l'Ateneu de Sant Sadurní, però Cabestany va imposar la seva llei i va fer que el seu equip s'emportés la victòria davant un rival directe per a entrar a la Final Four d'enguany. El porter, Joan Papiol, també va ser un dels jugadors destacats del partit.

El Mollet H.C. s'emportava el derbi vallesà que va ser més igualat del què reflexa el marcador. Els jugadors de Cerdanyola tenien avantatge de 3 a 2 en el marcador, però la lesió de Jesús Huarte va fer que l'equip local es desinflés i els visitants ho van saber aprofitar. Un hat trick de David Écija permetia aconseguir una nova victòria al conjunt de Mollet.

El C.P. Congrés aconseguia la primera victòria a la pista difícil de l'U.E. Horta que, encara, va en segon lloc de la classificació. Per tant, sembla que el Congrés està començant a arrencar, després de moltes setmanes sense poder jugar i l'empat en el partit davant el Cerdanyola C.H. que el mantenia en els darrers llocs de la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada