diumenge, 10 de novembre del 2013

Resultats de la jornada 2




En la jornada 2 de la LCV hi ha hagut força igualtat en els marcadors. El FC Barcelona guanyava a la pista del CE Noia Freixenet per un ajustat 5 a 7. Els blaugranes es van imposar en un dels desplaçaments més difícils del campionat, amb certa solvència. El C.P: Sant Celoni es desfeia del C.P. Calafell amb menys facilitat del què reflexa el marcador. El 6-3 final va resultar un xic excessiu pels mèrits del conjunt visitant.

El C.P. Malgrat guanyava al Cerdanyola C.H., en un partit molt igualat, per 5 a 3. El conjunt viitant va notar les baixes i va perdre la possibilitat de puntuar en una de les pistes més difícils del campionat. Finalment, L'H.C. Montbui va treure un valuós empat de la pista del C.H. Ripollet, equip que ha recuperat la categoria. La mitjana anglesa dels de l'Anoia els posa en les posicions de privilegi.

El partit entre el C.P. Vilafranca i l'U.E. Horta es va disputar el 20 de novembre, amb sorprenent victòria visitant per 5 a 6. L'altre partit ajornat, entre el Congrés i el Mollet es va jugar el passat 4 de desembre, amb victòria visitant per 2 a 5.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada