dimarts, 26 de novembre del 2013

La segona consecutiva, sembla increïble!

CP Calafell - 4
CH Ripollet "A" - 2

Ahir dilluns, els veterans del Club Patí Calafell vam aconseguir la segona victòria consecutiva en la lliga A. Si la primera va trigar en arribar més d'un any, la segona ha estat en un temps rècord, només un partit després! Però el millor de tot va ser la imatge i el joc que va oferir l'equip. Sense la pressió d'haver de guanyar i amb la seguretat i confiança que dóna haver aconseguit ja una victòria en la màxima categoria de la LCV, els veterans del C.P. Calafell van fer un dels seus millors partits en aquesta competició, especialment a la primera part.

Feia molt de fred i ens havíem d'abrigar. La presència del "Capi" al vestidor es va notar i, durant el partit, no va parar d'animar i donar instruccions a l'equip, des de la banda. La moral i la confiança es va transmetre en els nostres companys que van gaudir d'un excel·lent partit d'hoquei.

El Javi Mudarra també va estar animant els veterans en el vestidor i el José Manuel Núñez va voler veure in situ les botes personalitzades del "Cañi".

El partit va començar d'una manera poc habitual. El primer gol va trigar en arribar i va ser en el minut deu de joc. Miguel Ángel Perín xutava a l'escaire des d'una posició lateral, gairebé sense angle, aconseguint batre el porter visitant que, fins aquell moment, ho havia aturat tot. El C.P. Calafell dominava però no havia tingut fortuna de cara a porta.

El segon gol també arribaria de la mà d'un altre home que havia començat a la banqueta. Ramon Ferré, en un contracop de dos contra ú, aprofita que el defensa cobreix el compan Luna en el contracop i davant el porter, xuta de pala creuat al segon pal per a fer el 2 a 0. Els dos primers relleus de l'equip, aconseguien marcar els dos primers gols del partit, cosa que va donar molta confiança a l'equip.

Les grans intervencions de David Tutusaus, el millor jugador dels locals, ahir a la nit, novament, impedeixen que el C.H. Ripollet escurci distàncies. Javi Luna aprofita per a marcar el tercer i, poc després, Frederic Sevé erra un penal a favor dels locals. Els visitants disposen també d'un penal i no aprofiten per a marcar. Finalment, Javi Luna aconsegueix el 4 a 0, en un xut que toca el travesser i el pal. No sabem si la bola va entrar, però a diferència d'altres ocasions, l'àrbitre del partit, el senyor Boada, va donar gol. Amb el 4 a 0 i un joc brillant, amb jugades de toc i combinacions, el C.P. Calafell aconseguia un important avantatge que seria decisiu, al descans.

El segon temps comença amb domini local, un joc més de control i rodant més la bola per part dels locals. Amb el resultat a favor, el C.P. Calafell buscava de forma descarada que el temps anés passant. No obstant, el C.H. Ripollet aconsegueix el primer gol en un xut sorpresiu, en el minut tretze de la segona part. Quedava temps, encara, i els visitants van augmentar la pressió.

Però, ahir, era la nit del porter David Tutusaus que, novament, aconsegueix aturar dos penals en contra pels locals. L'excel·lent actuació del porter va donar seguretat i confiança a l'equip. Els visitants van disposar d'algunes ocasions i van demanar un temps mort per a augmentar la pressió i variar un xic la tàctica en atac. Però, el C.P. Calafell va restar molt ben posicionat i va controlar el ritme del partit en tot moment.

Quedant mig minut el final, l'àrbitre xiula el quart penal de la nit contra l'equip local i, el C.H. Ripollet "A" aprofita per, aquest cop sí, marcar un nou gol que posava el 4 a 2 definitiu al marcador. Per tant, partit més plàcid del previst i victòria important davant d'un dels equips que, presumiblement, ha de lluitar per evitar els llocs de descens a la lliga B. Satisfacció i alegria per a encarar un tram de campionat, abans de festes, complicat. Però, amb la confiança d'haver fet els deures i tenir ja sis punts en el sarró.