dissabte, 23 de novembre del 2013

Resultats de la Jornada 4



La quarta jornada de la LCV ha estat protagonitzada pels ajornaments de partits, només se n'han jugat dos! Cal destacar l'empat del Cerdanyola C.H. en la difícil pista del C.P. Congrés, després d'un començament irregular de competició dels vallesans. Esperem que aquest punt els doni força per a anar sumant i repetir el bon paper de la temporada passada.

En l'altre partit que s'ha jugat, l'U.E. Horta ha arrencat els tres punts d'una pista complicada, com és la del C.H. Ripollet "A". Sembla que els barcelonins s'han reforçat aquesta temporada i van sumant molts punts, de moment. Veurem si mantenen aquest ritme durant tot el campionat!

El partit en què el C.P. Calafell es va desplaçar a Malgrat, el dia 2 de desembre, va acabar en victòria local per 13 a 2. En cap moment el Calafell va poder entrar en el partit. Arribant tard i sense concentració no va poder oferir el joc habitual, davant un Malgrat arrollador. El dia 4 de desembre, el Barça visitava la pista del cuer i guanyava per 3 a 6.

El 17 de gener, el Mollet H.C. perdia, a casa, amb l'H.C. Montbui, just uns dies després de guanyar el Barça, al Palau. En canvi l'H.C. Montbui venia de ser golejat al Palau i vencia a domicili a un Mollet que està sent molt irregular en aquest campionat.

Finalment, el 28 de febrer, el campió va ser capaç de guanyar a una pista difícil, com és la del C.P. Sant Celoni, per un ajustat 3 a 4, demostrant que vol tornar a ser present a la Final Four per a defensar el títol assolit la temporada anterior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada