dimarts, 14 de maig del 2013

Això no pot ser!


Novament i malaurada, els partits ajornats tonen a ser els protagonistes de la Lliga Catalana de Veterans. L'any passat ja va ser així i la Federació va rebre pressions dels equips que van assistir a la reunió de principi de temporada per a que posés mesures. Per aquest motiu, es va publicar una circular, Circular/nº4/2012-2013 de 21 de setembre, on deia: Acabada la primera volta, els partits ajornats que encara no s’hagin disputat es donaran per perduts als equips que hagi forçat l’ajornament”. Fins ara, aquesta circular l'està incomplint la pròpia Federació, ja que encara resten quatre partits ajornats de la primera volta del campionat (un d'ells es juga aquest dimecres, en principi).

Dels quatre partits ajornats que resten per disputar de la primera volta del campionat, dos d'ells són del CH Palafugell i els altres dos partits del Girona CH. Resulta que els dos equips que tenen més partits ajornats són aquests dos, precisament. El Girona CH en té ajornats cinc, mentre els CH Palafrugell en té ajornats quatre. En definitiva, entre els dos tenen 9 dels 12 partits ajornats de la competició. Aquests són tots els partits que hi ha ajornats a la lliga A, fins a data d'avui:


A més dels quatre partits de la primera volta, resten sis partits més ajornats, fent un total de dotze. A manca de quatre jornades pel final, inclosa la d'aquesta setmana, sembla molt improbable que es puguin disputar tots els partits del campionat, novament. Per tant, estarem a l'espera del què la Federació decideixi vers els punts dels partits ajornats que no s'arribin a disputar. En aquest sentit, no coneixem qui són els equips que han forçat l'ajornament dels mateixos. Per aquest motiu, no podem fer cap estimació de com quedarà la competició, cosa que ens sembla impresentable. A hores d'ara, no sabem a qui s'atorgaran els punts i, per tant, resulta impossible saber quina és la classificació real de cada un dels equips. Novament, una lliga vergonyant!

Així que, si algú té informació de quins equips són els que han ajornat els partits que surten en aquesta llista que ho comenti en aquest blog, a veure si entre tots traiem l'entrellat i podem fer una classificació estimada de com va la competició. Lamentable!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada