diumenge, 5 de maig del 2013

Ens visita el "Papi"

VS

Vallès Calafell CP - CE Noia

Dilluns a la nit, els aficionats dels veterans del Vallès Calafell CP podran veure el retorn d'un dels porters més estimats que ha tingut el CP Calafell. Serà a la porteria del CE Noia Freixenet, però el "Papi", el Joan Papiol, encara és recordat al Pavelló Joan Ortoll i al seu Calafell d'origen. Segur que alguns seguidors  no voldran perdre's aquest partit on podran veure a l'il·lustre porter calafellenc, un cop més, enfrontant-se a un dels seus companys en el club, fa anys, el Joan Tutusaus, el "capi".


No obstant, aquest no serà l'únic punt d'interès de la nit. La visita del CE Noia Freixenet permetrà veure el tècnic del CE Vendrell, Guillem cabestany, novament sobre els patins, fent les delícies dels aficionats amb la seva tècnica i classe. Encara conserva les qualitats que el van fer ser internacional i jugar durant tants anys a l'OK lliga. A més, vindrà acompanyat per dos germans Carda i altres il·lustres veterans de la capital del cava.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgAFO0_G7qilkf4qopzVqfzy5j0LEdeZNu8qKbAxfGsLs3m5qx3DR2r968iFjraiiXTvvTGlNkjCMg8I-N9MB663msJq8kCiHBYMqgkJ37ISw4-h3E_W-JRD-OkVag7fJeJO4DL6FFuLiI/s1600/DSCF0773.JPG

En el partit de la primera volta, el CE Noia Freixenet va vèncer per 5-3. El partit va començar guanyant-lo el Calafell 0-1 i, fins l'últim minut de la primera part, de penal, el Noia no va aconseguir l'empat. Aquí teniu imatges d'aquell partit. Però, també, amb els companys del Noia vam anar a sopar i a fer uns hielos. Segur que aquesta nit, amb el "Papi" anem a repetir-ho i esperem que el marcador ens sigui favorable, aquest cop!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada