dilluns, 20 de maig del 2013

Derbi del Penedès a la lliga A

VS

 Vallès Calafell CP - CP Vilafranca

Aquesta nit, ens visita el CP Vilafranca, un dels equips que va el·ludir el descens en la darrera jornada de la passada edició de la lliga A de veterans. L'equip format per Ramon Güell, Pep Vinyals (porter),... és un equip complicat i experimentat a la lliga A. En el partit de la primera volta del campionat, el CP Vilafranca es va imposar per un ajustat 7-6. El conjunt calafellenc va merèixer més i va estar a punt d'endur-se algun punt de la pista de l'Alt Penedès, però el major ofici dels vilafranquins ho va impedir. Aquí podeu veure bona part del partit d'anada.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjiNm6rBNR-4NaL0RAa4MWvhKhe9jffDUXe7LwmXe3c9_i0Fm98telZrvmFex-MpjiyAR4YN3kPuiI6j5SVKgqiXjfsDeluBmEGuXiYHhfuDb9B-SJTEw9Lie7oeBYgiNh8DCWvwCHf2wE/s1600/DSCF0819.JPG

Aquesta temporada, el CP Vilafranca rebia els rivals que teníem nosaltres a la següent setmana. Així que hem anat a espiar-los algunes vegades, com per exemple davant del Sant Celoni, davant del Montbui,... Per tant, l'hem vist jugar forces vegades. És un equip que juga en zona oscil·lant i sap sortir al contracop. Ben posicionat en defensa, és un equip difícil de batre. El seu joc és propi d'un equip veterà, del més pur estil. I, per tant, un equip experimentat i que sap jugar els partits molt igualats. També marca pocs gols, però els rentabilitza molt bé. Així que haurem d'estar atents en defensa i tenir paciència en atac!


No obstant, el millor d'aquesta nit és que podrem gaudir, novament, d'un sopar en companyia dels jugadors veterans del CP Vilafranca, tal i com ja vam fer a l'anada, en la Braseria La Pelegrina de Vilafranca del Penedès. Aquest cop tastaran la cuina calafellenca, la millor cuina del Baix Penedès!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada