dissabte, 25 de maig del 2013

Resultats de la jornada 24

Jornada 24 - 26 de maig

dilluns 20
3   Vallès Calafell CP - CP Vilafranca   4
5   CF Cuatro Vientos - Cerdanyola CH   3
dimarts 21
0   CH Palafrugell - CE Noia Freixenet   0 (*)
dimecres 22
0   Girona CH - CP Congrés   2
1   UE Horta - FC Barcelona   7
divendres 24
3   CP Sant Celoni A Lab. Feltor - Mollet HC   2
Descansa: HC Montbui


Per tancar la temporada a la lliga A en el Pavelló Joan Ortoll de Calafell, es va disputar el derbi del Penedès. La victòria va somriure els vilafranquins que guanyaven un partit, amb paciència i ofici, però gràcies a l'actuació brillant del seu porter, Pep Vinyals, que va evitar una golejada local. Els calafellencs van fer un molt bon partit, però, com és costum aquesta temporada, no van saber aguantar el 3-1 que tenien a favor i van acabar perdent per 3-4.

El CF Cuatro Vientos continua imparable en el seu camí a la Final Four d'enguany. El Cerdanyola CH va plantar cara, però no va poder derrotar un equip més motivat. Els de Blanes van anar per davant durant tot el partit, especialment a la primera part, on van sentenciar, amb el 4-2.

El CP Congrés va guanyar per un ajustat 0-2. El Girona CH sembla que només juga els partits de casa. El FC Barcelona va derrotar de forma contundent a l'UE Horta, a domicili. El Barça va ser molt superior i va arribar als seixanta punts. Per acabar, gran partit entre el CP Sant Celoni i el Mollet HC, amb sorprenent victòria dels locals per 3-2. El Sant Celoni havia patit una davallada en les darreres jornades, però amb aquesta victòria es torna a enganxar en la lluita per a entrar en la Final Four.

El partit entre el CH Palafrugell i el CE Noia Freixenet s'ha resolt per la Federació donant els tres punts a l'equip del CE Noia, ja que el Palafrugell no té efectius per a disputar els partits.


Lliga B

dilluns 20
9   CT Barcino - Sant Celoni B Lab. Feltor   0
divendres 24
7   CP Vilanova - UE La Garriga   6
2   CH Ripollet B - HC Esplugues   1
6   CP Cubelles - CH Valldoreix   2
dilluns 27
0   CE La Salle Bonanova - CH Ripollet A   5
Descansen: G.E.i E.G. i CP Malgrat

A la lliga B, el Barcino va desfer-se amb facilitat del cuer, després de diversos partits amb derrota que el deixen sense opcions de lluitar pels llocs capdavanters. El 9-0 parla per si sol, d'un partit que van dominar els barcelonins de cap a peus. El CP Vilanova va aconseguir venjar la derrota que va patir a la primera volta a la pista de l'UE La Garriga i va vèncer en un partit molt ajustat, per 7-6.

El CH Ripollet B va derrotar l'HC Esplugues en un partit molt igualat, per un ajustat 2-1. Les defenses van manar sobre els atacs i els dos equips van demostrar ser molt similars en qualitat. El CP Cubelles va guanyar de forma contundent al CH Valldoreix per 6-2. Els del Garraf van fer un molt bon partit i van refer-se de la derrota patida aquesta setmana, en un partit ajornat.

Finalment, el dilluns 27 de maig es va disputar el partit entre el CE La Salle Bonanova i el CH Ripollet A. Els visitants van fer valer la seva condició de favorits i es van imposar per un clar i solvent 0-5.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada