dissabte, 4 de maig del 2013

Resultats de la jornada 21

Jornada 21 - 5 de maig

dimecres 1
4   CE Noia Freixenet - CP Vilafranca   1
dijous 2
7   CP Congrés - Vallès Calafell CP   2
6   FC BarcelonaCH Palafrugell   5
divendres 3
3   UE Horta CP - Sant Celoni A Lab. Feltor   1
  Mollet HC - CFCuatro Vientos   1
0   HC Montbui - Girona CH   0 (*)
Descansa: Cerdanyola CH


Després de les II 24 hores de Malgrat, el Vallès Calafell CP anava minvat d'efectius a la pista del CP Congrés. Això ho van aprofitar els barcelonins per a endur-se una contundent victòria per 7-2. El Vallès Calafell CP no va tenir cap opció de guanyar el partit, tot i que en el descans hi havia un 2-1 en el marcador que feia mantenir les esperances.

El CH Palafrugell va estar a punt de donar la sorpresa en el Palau Blaugrana, caient derrotat per un ajustat 6-5 davant els blaugranes, líders en solitari i destacats del campionat.

La jornada ha acabat amb la sorprenent i inesperada victòria de l'UE Horta davant el CP Sant Celoni A, per 3-1. Segus que els de Sant Celoni han notat l'esforç fet a les II 24 hores de Malgrat, el passat cap de setmana. Però l'UE Horta aconsegueix, així, sortir de la zona de descens directe, momentàniament.

El derbi de l'Alt Penedès es va disputar el dia 9 de maig, amb victòria pels de Sant Sadurní per 4-1. El conjunt local tenia ganes de guanyar els seus veïns i així ho van fer. El Mollet HC va derrotar el CF Cuatro Vientos per 4-1 en el partit jugat el divendres 10 de maig. Els vallesans es posaven quarts i augmentaven la distància amb el cinquè classificat, garantint la seva participació a la Final Four i consolidant una remuntada impecable.

La Federació ha resolt donar els tres punts a l'HC Montbui en el seu partit davant el Girona CH.

Lliga B

dilluns 29
1   CE La Salle Bonanova - CP Cubelles   5
8   CP Malgrat - CP Vilanova   5
dimarts 30
5   CH Valldoreix - CH Ripollet B   1
divendres 3
4   CP Sant Celoni B Lab. Feltor - G.E.i E.G.   4
6   CH Ripollet A - CT Barcino   2
Descansen: UE La Garriga i HC Esplugues

A la lliga B, el CP Cubelles va aconseguir una important victòria, després de disputar les II 24 hores de veterans de Malgrat, a la difícil pista de La Salle Bonanova per 1-5. Els tres punts li vindran com aigua de maig a un equip que continua lluitant per assolir la tercera posició del campionat.

El mateix resultat, però a l'inversa, es va repetir en el duel entre els dos equips del Vallès. El derbi es va decantar pel favorit, el CH Valldoreix. La superioritat dels de Sant Cugat es va reflexar en un marcador curt i ras, però solvent. El G.E.i E.G. va empatar a la pista del CP Sant Celoni B en un partit molt equilibrat i igualat entre dos conjunts que tenen un estil de joc similar.

El CH Ripollet A ha tirat d'ofici per a derrotar el CT Barcino per un clar 6-2. Els barcelonins van aguantar els vallesans fins que el cansament físic ho va fer impossible.

El partit entre el Malgrat i el Vilanova es va jugar el 6 de maig i el resultat va ser favorable als locals, per 8-5. Al descans, 3-3. Però el potencial del Malgrat va sortir en el segon temps i van demostrar que volen pujar a la lliga A per la via ràpida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada