dissabte, 11 de maig del 2013

Classificació de la jornada 22

 

Després de moltes setmanes esperant, per fi, ha arribat la resolució del Protest efectuat pel Vallès Calafell CP en el partit davant el Girona CH, on l'equip local va alinear un porter que no tenia fitxa de veterà. El Comitè de Competició ha trigat, però, ahir divendres, es va publicar a la web de la Federació la resolució que dóna tres punts al Vallès Calafell CP i treu un punt de sanció al Girona CH.


Segurament, aquesta resolució no servirà per a que el Vallès Calafell CP salvi la categoria, enguany. Però, de ben segur, que pot donar emoció en l'sprint final de lliga a la part baixa de la classificació. Els equips s'apreten i són quatre els que s'hauran de jugar ocupar les dues places que donen el descens directe i la que dóna accés a la promoció. Només un d'ells es salvarà. El CP Vilafranca sembla tenir-ho, gairebé, garantit. Horta i Calafell tenen 20 partits jugats, mentre que Palafrugell (16) i Girona (15) tindran difícil poder completar els partits que tenen ajornats, abans que acabi la competició.


En la part alta, els quatre primers llocs semblen tenir uns candidats més clars. Només Noia i Sant Celoni semblen poder tenir alguna opció de colar-se entre els quatre primers, però Barça, Congrés, Cuatro Vientos i Mollet estan molt forts i no es afluixaran. Per tant, hi haurà emoció fins el final, també, a la part alta de la classificació. Montbui, Cerdanyola i, segurament, Vilafranca poden ser els jutges de la competició en els seus partits davant els equips que es juguen alguna cosa en aquest campionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada