dissabte, 18 de maig del 2013

Resultats de la jornada 23

Jornada 23 - 19 de maig

dimecres 15
3   CE Noia Freixenet - CF Cuatro Vientos   4
dijous 16
5   Cerdanyola CH - Vallès Calafell CP   4
0   CP Congrés - CH Palafrugell   0 (*)
9   HC Montbui - UE Horta   0
9   FC Barcelona - CP Sant Celoni A Lab. Feltor   3
divendres 17
0   Mollet HC - Girona CH   0 (*)
Descansa: CP Vilafranca


En el partit més interessant de la jornada pel què fa als llocs capdavanters, el CF Cuatro Vientos va aconseguir una important i apretada victòria a la pista del CE Noia que, gairebé, li assegura la participació a la propera Final Four. Precisament, el conjunt de Sant Sadurní és un dels que pot prendre-li un lloc als quatre equips capdavanters. Però, després d'aquesta ensopegada, perd pistonada a pocs partits pel final, tot i que en té uns quants d'ajornats.

El gruix de la jornada es va disputar dijous. El Vallès Calafell CP perdia, novament de forma ajustada, a la pista del Cerdanyola CH. Els vallesans van aguantar el joc calafellenc en el primer temps i van aprofitar els primers minuts de la segona part per a sentenciar. Tot i això, el Calafell va plantar cara i va lluitar fins el final.

L'HC Montbui va sortir a per totes davant l'UE Horta, aconseguint una sorprenent golejada per 9-0. No hi va haver color! Els de Santa Margarida van ser molt superiors a un Horta que sembla haver arribat molt just a final de temporada. El Congrés va disputar un partidet amb sí mateix, ja que el CH Palafrugell no es va presentar a jugar. Per tant, els barcelonins reben els tres punts. Els jugadors del Congrés avancen la retirada de l'equip del Palafrugell per a la propera temporada, en el seu blog.

El Barça es proclamava campió de la lliga regular, després de guanyar, a casa, al Sant Celoni A per un contundent 9-3. Els blaugranes volien arribar a la Final Four sent els primers de la classificació i ho van aconseguir amb força solvència. En tot el campionat només han sofert una derrota i en els darrers segons de partit, davant el CF Cuatro Vientos, al Palau. Per tant, són els favorits per a adjudicar-se el títol, novament!

Finalment, ahir divendres, el Girona CH ajornava el seu partit davant el Mollet HC. Resulta que, aquesta setmana, els dos equips havien disputat el seu partit a Girona, amb victòria visitant per 2-4. No obstant, el Mollet HC va impugnar l'acta del partit per a no perjudicar els equips que lluiten per a no baixar. El Girona, hàbilment, va suspendre el partit amb el Mollet per a que no li tornés a passar el mateix i evitar que el comitè de competició li resti un nou punt de sanció que el pogués deixar en llocs de descens. La Federació ha donat els tres punts del partit al Mollet, però no ha restat cap punt al Girona que, amb aquesta jugada, podria el·ludir el descens. Això és una manera de desvirtuar la competició amb picaresca que, novament, passarà sense cap incidència per part de la Federació. Així, el Girona, ajornant els seus partits, pot mantenir la categoria, mentre altres equips, jugant-los tots, baixaran. Lamentable!

Lliga B

dilluns 13
13   CP Malgrat - CE La Salle Bonanova   2
dimarts 14
0   CH Valldoreix - CP Vilanova   6
dimecres 15
6   UE La Garriga - CT Barcino   0
dijous 16
7   CH Ripollet A - CP Cubelles   1
divendres 17
2   Sant Celoni B Lab. Feltor - CH Ripollet B   2
Descansen: G.E.i E.G. i HC Esplugues

A la lliga B, el CP Malgrat continua imparable. Aquest cop, amb una golejada a la pista de La Salle Bonanova per 13-2, suma tres punts més per a aconseguir el campionat de la lliga B. Partidàs del CP Vilanova a la pista complicada del CH Valldoreix, amb una important i contundent victòria que els vilanovins han qualificat com el millor partit fora de casa de la temporada.

El CT Barcino sembla perdre pistonada al caure derrotat per un contundent 6-0 a la complicada pista de l'UE La Garriga. Els garriguencs estan en forma, aquesta temporada, donant moltes sorpreses i aconseguint molts bons resultats.

El partit entre el Ripollet A i el CP Cubelles es va acabar amb victòria clara i contundent dels locals, per 7-1. Amb aquest marcador, el Ripollet A consolida les seves opcions de quedar segon i el Cubelles s'allunya de les places d'ascens.

Finalment, en el partit disputat a Sant Celoni, acabava en empat a dos gols. El Ripollet B va desaprofitar una magnífica ocasió per a sumar tres punts, a la pista del cuer de la categoria. El Sant Celoni aconsegueix el seu segon punt del campionat, amb aquest empat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada