dissabte, 11 de maig del 2013

Resultats de la jornada 22

Jornada 22 - 12 de maig

dilluns 6
4   Vallès Calafell CP - CE Noia Freixenet   10
2   CF Cuatro Vientos - CP Congrés   3
dimarts 7
3   CH Palafrugell - Mollet HC   4
dimecres 8
 1   Girona CH - FC Barcelona   4
4   CP Sant Celoni A Lab. Feltor - HC Montbui   1
divendres 25
4   CP Vilafranca - Cerdanyola CH   5
Descansa: UE Horta


Després de la jornada 22, la competició continua força interessant en la part alta i en la part baixa de la classificació. La victòria del CE Noia Freixenet a la pista del Vallès Calafell CP, per 4-10, el manté amb opcions serioses d'aconseguir una plaça per a la Final Four d'enguany. Però la notícia de la jornada és que el Comitè de Competició ha decidit acceptar l'escrit de Protest que va fer el Vallès Calafell CP en el seu partit davant el Girona CH. La resolució dóna els tres punts al Vallès Calafell CP i sanciona el Girona CH amb un punt.

El CP Congrés va donar la sopresa en derrotar el segon classificat, el CF Cuatro Vientos, a domicili, per un ajustat 2-3. Amb aquesta victòria, el conjunt barceloní es manté tercer i amb serioses opcions de ser a la final a quatre.

El Mollet HC va patir de valent a la pista del CH Palafrugell. Les diferències a la classificació no es van notar i els de la costa van voler demostrar el per què l'any passat van disputar la Final Four, tot i que, aquesta temporada, ocupin posicions de descens. La victòria del Mollet HC per 3-4 els deixa dins les posicions de privilegi de la lliga, novament.

El Barça no es va deixar sorprendre pel Girona CH i va guanyar, a domicili, per 1-4. Els balugranes continuen ferms al capdavant de la classificació, ampliant el seu avantatge, que és ja escandalós, respecte el segon classificat.

El CP Sant Celoni A va derrotar per 4-1 al conjunt de l'HC Montbui, en un duel per decidir quin dels dos equips es quedava fora de la lluita per entrar en la Final Four. Finalment, la major experiència dels locals es va fer notar i van endur-se la victòria, tot i les darreres ensopegades inesperades que havien patit després del torneig de Malgrat.

Finalment, el partit entre el CP Vilafranca i el Cerdanyola CH es va disputar el passat 22 de maig, amb victòria visitant per un ajustat 4-5. Els dos equips practiquen un joc similar i la diferència està en l'eficàcia. Aquest cop, la fortuna va somriure els vallesans que ja havien guanyat en la primera volta del campionat.

Lliga B

dilluns 6
0   CT Barcino - CH Valldoreix   2
dijous 9
4   G.E.i E.G. - HC Esplugues   8
divendres 10
4   CP Vilanova - CH Ripollet A   1
2   CH Ripollet B - UE La Garriga   8
2   CP Cubelles - CP Malgrat   6
Descansen: Sant Celoni B Lab. Feltor i CE La Salle Bonanova

A la jornada 22 de la lliga B, el partit entre el Barcino i el Valldoreix va ser un dels més intensos i vistosos del campionat. El resultat ho diu tot, 0-2, igualtat, defenses dures, bons porters, equips amb ofici i un Valldoreix lleugerament superior a un Barcino que sembla haver perdut pistonada.

Sembla que el G.E.i E.G. ha entrat en un mal moment de temporada, la darrera mostra d'això és la derrota encaixada, a domicili, davant l'HC Esplugues per un contundent 4-8. No sabem si els gironins noten en excés la baixa de Sobrequés, per sanció, però certament no estan fent bons resultats en els darrers partits.

El CP Vilanova aconseguia, aquesta nit, una victòria important davant el segon classificat, el CH Ripollet A, per 4-1. Els vilanovins, molt seriosos i concentrats, aconseguien derrotar un dels favorits per a l'ascens a la lliga A, enguany.

El CH Ripollet B va encaixar una derrota contundent en la visita de la UE La Garriga al seu pavelló, per 2-8. Els visitants van ser, en tot moment, superiors als locals i van demostrar que tenen un major potencial de joc.

El CP Malgrat continua posant la directa per a pujar a la lliga A, aquest cop amb una victòria contundent a Cubelles, per 2-6. Els cubellencs, novament, amb un pavelló amb força públic, no van poder aconseguir  fer un bon partit davant el lider i donar la campanada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada