diumenge, 19 de maig del 2013

Jornada 24 - 26 de maig

Jornada 24 - 26 de maig

dilluns 20
Vallès Calafell CP - CP Vilafranca
CF Cuatro Vientos - Cerdanyola CH
dimarts 21
CH Palafrugell - CE Noia Freixenet
dimecres 22
Girona CH - CP Congrés
UE Horta - FC Barcelona
divendres 24
CP Sant Celoni A Lab. Feltor - Mollet HC
Descansa: HC Montbui


A manca de tres jornades pel final, aquest dilluns es disputa el derbi del Penedès. El CP Vilafranca, pràcticament, salvat visita la pista del Vallès Calafell CP, amb un peu i mig a la lliga B. Els locals volen guanyar el partit per no marxar de la lliga A sense vèncer, almenys, en una ocasió. Però, els vilafranquins són un equip experimentat i que posarà les coses molt difícils als calafellencs.

El Cerdanyola CH visita la pista del CF Cuatro Vientos. Els de Blanes voldran aconseguir la victòria per a assegurar una plaça a la Final Four d'enguany. Però els del Vallès, amb els deures fets i sense pressió, intentaran donar la sorpresa.

El Noia Freixenet ha de visitar, dimecres, la pista del CH Palafrugell. Sorprèn que arribi aquest punt de la competició i el partit que havien de jugar els dos equips, en la primera volta del campionat, encara s'hagi de disputar. Veurem si es juga, doncs, aquest enfrontament a Palafrugell. Sembla que l'equip local no té masses efectius per a acabar la temporada.

El Girona CH rep el complicat CP Congrés, en ratxa i jugant-se un lloc per a accedir a la Final Four. En principi, sembla que els gironins ho tindran complicat, però el Congrés tindrà l'oportunitat d'impugnar el partit, abans de començar, i assegurar-se els tres punts. Pel bé de la competició i el respecte pels demés equips, haurien de fer-ho. Veurem si ho fan?

L'UE Horta té una recta final de campionat complicada, però sembla que, amb els 13 punts, té la permanència assegurada. El Barça és l'equip que el visita, aquest cop. Els blaugranes s'han proclamat ja campions de la fase regular de la lliga, però no voldran perdre el seu segon partit davant un Horta que ve de caure a la pista del Montbui per un contundent 9-0.

El Mollet HC visita la complicada pista del CP Sant Celoni. Els de Mollet han protagonitzat una remuntada espectacular en la lliga, posant-se en els primers llocs de la classificació. Els vallesans voldran sumar els tres punts per a garantir disputar la Final Four. El de Sant celoni semblen haver perdut el ritme de l'inici de la competició, després del torneig de Malgrat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada