diumenge, 12 de maig del 2013

Jornada 23 - 19 de maig

Jornada 23 - 19 de maig

dimecres 15
FC Barcelona - CP Sant Celoni A Lab. Feltor
CE Noia Freixenet - CF Cuatro Vientos
dijous 16
CP Congrés - CH Palafrugell
Cerdanyola CH - Vallès Calafell CP
divendres 17
 Mollet HC - Girona CH
HC Montbui - UE Horta
Descansa: CP Vilafranca


A manca de quatre jornades pel final del campionat, tot i que molts equips tenen partits endarrerits, la classificació es va definint pels dos extrems. Aquest dimecres, el Barça rep un Sant Celoni que sembla haver perdut pistonada després del torneig de Malgrat. El FC Barcelona voldrà seguir amb la ratxa de victòries, mentre els de Sant Celoni tenen una oportunitat d'aconseguir un bon resultat que els doni moral i els permeti recuperar les bones sensacions per a seguir lluitant per entrar entre els quatre primers.

També en aquesta lluita tenim el Cuatro Vientos i el CE Noia, que s'enfronten dimecres. Els de Blanes visitaran l'Ateneu de Sant Sadurní per a refer-se de l'ensopegada davant el CP Congrés i continuar en segona posició del campionat. Però els de l'Alt Penedès volen mantenir les opcions de disputar una nova final a quatre. No sabem si jugarà Guillem Cabestany, però amb ell el Noia és un equip imbatible.

El Palafrugell visita dijous la pista de l'equip més en forma de les últimes jornades, el CP Congrés. Els barcelonins estan en tercera posició i venen de guanyar el Cuatro Vientos a domicili. Segur que voldran continuar en aquesta magnífica posició i poder entrar en la Final Four d'enguany. Per contra, el Palafrugell voldrà demostrar la seva categoria i sortir dels llocs de descens directe que ocupa, actualment.

El Vallès Calafell CP visita la complicada pista del Cerdanyola CH, un equip que, aquest any, no passarà dificultats per a mantenir la categoria, instal·lat en la zona mitja de la classificació. Els vallesans no es juguen gaire cosa, mentre els calafellencs tenen la última opció per a poder mantenir la categoria, sobretot si guanyen dilluns el partit ajornat davant el CH Palafrugell.

El divendres, el Girona CH visita la difícil pista del Mollet HC. Els gironins també estan a prop del descens i voldran aconseguir els tres punts per a allunyar-se del perill. Però els locals no poden punxar, a casa, si volen mantenir les opcions d'estar presents a la Final Four 2013.

Finalment, l'UE Horta visita la pista de l'HC Montbui. No es poden confiar els locals per a aconseguir la victòria, l'Horta ve de guanyar el CP Sant Celoni i sembla que vol sortir de les posicions de descens. Per tant, farà bé el Montbui de sortir amb tota l'artilleria a guanyar el partit i, indirectament, ajudar el Vallès Calafell CP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada