dissabte, 1 de juny del 2013

Resultats de la jornada 25

Jornada 25 - 2 de juny

dimecres 29
0   CE Noia Freixenet - Girona CH   0 (*)
dijous 30
9   FC Barcelona - HC Montbui   3
2   CP Congrés - CP Sant Celoni A Lab. Felto1
0   Cerdanyola CH - CH Palafrugell   0 (*)
divendres 31
2   Mollet HC - UE Horta   4
dimecres 12
2   CP Vilafranca - CF Cuatro Vientos   3
Descansa: Vallès Calafell CP


En la jornada 25, s'han ajornat dos partits (el del CH Palafrugell i el del Girona CH) que la Federació ha donat com a perdedors dels partits (*) i ha repartit ja els punts, de manera sorprenent, cosa que no ha fet, encara amb alguns partits també ajornats dels mateixos equips. Això sí, cal dir que ja ha repartit els punts dels partits ajornats de la primera volta que, encara, quedaven pendents de forma incomprensible.

El Cerdanyola CH es va quedar sense poder disputar el seu partit davant el CH Palafrugell per manca d'efectius de l'equip visitant. Des del blog del Cerdanyola es demana que els dos equips que no han disputat tots els partits del campionat baixin de categoria i promocioni el Vallès Calafell CP que sí ha disputat tots els partits i ha fet els desplaçaments corresponents, complint durant tota la temporada. Des d'aquest blog, coincidim amb l'opinió dels vallesans i esperem veure què decideix la Federació! Seria una llàstima que la lliga més competida i de més nivell que hi ha hagut fins ara, acabés amb premi per als equips que no han complert amb el calendari i han demostrat tenir menys respecte per la competició.

El CP Congrés va aconseguir una important i ajustada victòria, a la seva pista, davant el CP Sant Celoni per 2-1. Aquests tres punts els situen amb un peu i mig a la Final Four d'enguany! El partit va ser molt igualat i es va decidir amb un gol de bandera, a manca de tres minuts pel final.

Divendres, l'UE Horta va protagonitzar la sorpresa de la jornada, guanyant a la pista del Mollet HC i sortint dels llocs de descens i promoció. Els locals es van complicar la seva participació a la Final Four, punxant contra un equip de la part baixa de la classificació. Aquest resultat de 2-4 demostra que, aquest any, la lliga A ha estat molt més igualada que mai.

En el darrer partit de la temporada, el Cuatro Vientos guanyava de forma ajustada, per 2-3, a la difícil pista del CP Vilafranca. Amb els tres punts, els de Blanes s'asseguraven no creuar-se amb el Barça en semifinals de la Final Four.

Lliga B

divendres 17
2   HC Esplugues - CT Barcino   1
dimarts 28
5   CH Valldoreix - CE La Salle Bonanova   1
dimecres 29
4   UE La Garriga -CP Cubelles   4
dijous 6
G.E.i E.G. - CH Ripollet B
divendres 31
3   CP Sant Celoni B Lab. Feltor - CP Vilanova   5
4   CH Ripollet A - CP Malgrat   5

A la lliga B, el partit entre el CT Barcino i l'HC Esplugues es va avançar al passat 17 de maig, ja que els barcelonins disputen l'EVRICUP. El resultat va ser ajustat, però sorprenent. L'Esplugues guanyava per 2-1 en un partit que no es va acabar (per les llums del pavelló), en què el Barcino va anar amb els jugadors justos per a jugar.

El CH Valldoreix no va patir per a derrotar el CE La Salle Bonanova per 5-1. La superioritat dels de Sant Cugat no va ser tant gran com s'esperava, però van resoldre el partit amb solvència i ofici. L'empat del CP Cubelles a la difícil piusta de la UE La Garriga és un bon resultat, però un Vilanova llençat els pot deixar sense opcions pel tercer lloc.

El partit del G.E.i E.G. es va ajornar perquè l'equip gironí està disputant l'EVRICUP a Anglaterra i es jugarà la setmana vinent.

Finalment, el divendres es van disputar dos partits interessants. El primer el van protagonitzar el cuer, el CP Sant Celoni, i un dels capdavanters, el CP Vilanova. La victòria va ser treballada i va caure del bàndol visitant. El CP Malgrat va guanyar, segurament, el partit més difícil de la temporada, davant el CH Ripollet A. Els dos equips són els que tenen més possibilitats de ser a la lliga A, l'any vinent. Una victòria ajustada, per 4-5, demostra la superioritat visitant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada