dimarts, 4 de juny del 2013

Jornada 26 - 9 de juny

Jornada 26 - 9 de juny

dimarts 28
10   CF Cuatro Vientos - Vallès Calafell CP   2
dimarts 4
CH Palafrugell - CP Vilafranca
dimecres 5
Girona CH - Cerdanyola CH
UE Horta - CP Congrés
divendres 7
HC Montbui - Mollet HC
CP Sant Celoni A Lab. Feltor - CE Noia Freixenet
Descansa: FC Barcelona


La darrera jornada del campionat ja té un partit disputat, jugat la setmana passada. El CF Cuatro Vientos es desfeia amb claredat del Vallès Calafell CP per 10-2. Els locals van ser molt superiors durant tot el partit i van comptar amb la participació de Miquel Calero, Salarich i un inspirat Joan Ayats que va marcar quatre gols.

El dimarts s'hauria de disputar el partit entre el CH Palafrugell i el CP Vilafranca que, molt ens temem, no es jugarà per manca d'efectius de l'equip local, com vé sent costum en aquest tram final de campionat. Els tres punts seran pels vilafranquins que hauran culminat una temporada sense passar gaires apurs per a aconseguir la permanència a la lliga A.

El partit entre el Girona CH i el Cerdanyola CH potser es jugarà, tot i que els gironins ja no van aparèixer per la pista vallesana quan van saber que el Cerdanyola els impugnaria el partit. Segurament, els verd-i-blancs faran el mateix a Girona. Veurem què passa?

El CP Congrés visita la pista de l'UE Horta, un equip que, amb 13 punts, pot aconseguir la salvació. Els barcelonins volen guanyar per aconseguir el segon o el tercer lloc del campionat i, així, evitar el Barça en semifinals de la Final Four.

I, el divendres, acabarà la competició amb un duel entre el Mollet HC i l'HC Montbui, on els vallesans es juguen bona part de les opcions d'assolir un lloc per la Final Four d'enguany. Per la seva part, el CE Noia també lluitarà pel mateix objectiu en la difícil pista del CP Sant celoni que sembla haver perdut tota opció, amb la derrota soferta la setmana passada a la pista del CP Congrés.

Última jornada, doncs, d'una lliga molt igualada i competida que tindrà emoció fins el final, afegida als resultats que es puguin produir en els partits ajornats que resten per disputar i que es jugaran, en principi, alguns d'ells en aquesta mateixa setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada