dilluns, 17 de juny del 2013

Competitius, però derrotats!


La temporada 2012/13, a la lliga A, pel Vallès Calafell CP ha estat un autèntic calvari de mals resultats. No obstant, després d'agafar el pols a la categoria, els resultats van ser cada cop més ajustats. Però, sense premi! Es va acabar la temporada amb vuit punts i sense guanyar un sol partit. Els punts assolits són gràcies a dos empats davant l'UE Horta, únic equip que no ha aconseguit derrotar el Vallès Calafell CP en aquest campionat, la protesta per alineació indeguda en el desplaçament a Girona i la no presentació del CH Palafrugell, per manca d'efectius. No obstant, en molts partits, les derrotes han estat molt ajustades, destacant la soferta al Palau Blaugrana, per 4-5. Tot i tenir una plantilla ben compensada i amb forces recursos, no hem pogut donar el millor de nosaltres mateixos com a equip.

Aquí teniu la classificació definitiva:

63(24) FC Barcelona
50(24) CP Congrés
50(24) CF Cuatro Vientos
48(24) Mollet HC
44(24) CE Noia Freixenet
43(24) CP Sant Celoni A L. Feltor
36(24) HC Montbui
36(24) Cerdanyola CH
22(24) CP Vilafranca
16(24) UE Horta
15(24) Girona CH
14(24) CH Palafrugell
8(24) Vallès Calafell CP

La temporada s'ha fet llarga i s'han jugat molts partits d'altíssim nivell i esforç. El debut a Palafrugell donava esperances als calafellencs de fer un bon paper en el campionat. Però, poc a poc, es va demostrar que no teníem prou experiència per a jugar en la lliga A. Després d'unes quantes lliçons d'humiltat, vam canviar d'estratègia i assumir que érem un equip inexpert i que havíem d'anar millorant, poc a poc, el nostre joc per a poder guanyar partits. Així ha estat! Però, els petits detalls i la manca d'encert han decantat sempre la balança del cantó contrari i no hem pogut aconseguir cap victòria, tot i que en molts casos les hem tingut a tocar. Aquests són tots els partits que hem disputat, enguany:


Els golejadors de la temporada del Vallès Calafell CP han estat:

31 gols - Javi Luna
20 gols - José A. Espinosa "Epi"
6 gols - Miguel Ángel Perín
6 gols - Josep Rion "Carinyo"
5 gols - Jordi Cañellas "Canyi"
3 gols - Frederic Sevé "Frede"
2 gols - Ramon Ferré
2 gols - Joan Tutusaus "Tutus"
1 gol - Eugeni Collado "Chico"

* S'han descomptat els gols del partit davant el Girona CH que havien marcat Epi, Perín i Ramon.

Gràcies als periodistes que ens segueixen hem sortit en diversos mitjans de comunicació, bàsicament diaris digitals, on heu pogut seguir-nos setmana a setmana:

ELS VETERANS EN PREMSA


També cal recordar en aquesta temporada la nostra participació en diferents torneigs, començant per l'EVRICUP d'Holanda, la victòria en el segon Torneig de Nadal de Cubelles, el Torneig Internacional de Coimbra (Portugal), les II 24 hores de veterans de Malgrat i l'amistós a Alcoi.

Tot això no hauria estat possible sense els nostres patrocinadors per aquesta temporada:








Gràcies a tots per a fer-ho possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada