dimecres, 12 de juny del 2013

I Torneig Replic Pas Alcoy

Els veterans del Vallès Calafell CP disputarem, aquest cap de setmana, el I Torneig Replic Pas Alcoy. Jugarem un partit d'exhibició davant els veterans del Patín Alcòdiam, aquest diumenge. El torneig, però, es basa en dues categories (Aleví i Benjamí). Els equips participants són: en la categoria aleví, Alcòdiam, Sant Ramon i CT Barcino; en la categoria benjamí, Alcòdiam, Sant Ramon, CE Vendrell.

També, en el torneig, es jugaran dos partits més d'exhibició. El primer serà el que enfrontarà la selecció valenciana i un combinat replic de jugadors locals. El segon partit serà el que disputaran dos equips d'OK lliga, l'Enrile Pas Alcòdiam i el Blanes HC.

Per tant, una festa la que viurà la ciutat d'Alcoi en el seu pavelló durant tot el cap de setmana! Esperem passar-ho bé i que tothom disfruti de l'hoquei.

2 comentaris:

  1. Hola Nois,
    Com veu fer el viatge?
    Soc en Jordi Mellado. Va ser un plaer tornar a disfrutar d´un partit d´hoquei, feia molt de temps que parlavem de fer algun partidet.
    La veritat es que vem fer una mica de trampes incorporant al nostre equip a en Pere Canyelles, pero es que teniem un parell de lesionats i no haguessim aguantat ni 10 min.
    Bueno, des d´Alcoi una salutació per tots, felicitar al C.P. Calafell per la seva permanencia i molta sort al vostre torneig aquest cap de setmana.

    Salut i Força

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jordi,

      molt distret! Ens ho vam passar bé, això és el més important. Vam fer turisme i ens vam divertir jugant. Teniu molt de nivell i podrieu jugar perfectament a la lliga de veterans.
      A veure quan ens torneu la visita?

      Una abraçada a tots!

      Elimina