divendres, 8 de març del 2013

Campió de Primera Nacional amb un equip format a la pedrera del club


La temporada 1980/81 el Club Patí Calafell va aconseguir un títol estmulant. Sempre és bo recollir premi per l'esforç. Això implica no baixar mai la guàrdia, treballant dur i sense defallir, renovar-se constantment, buscant revulsius, per a no caure en la monotonia.

La baixa del jugador Joan Mañé, aquella temporada fent el servei militar, deixava una plaça vacant que va ser ocupada per en Josep Maria Palau, que havia manifestat la seva intenció de tornar al club. Solventats els problemes inicials, es va produir la seva incorporació. Joan Carles Suau prenia el relleu de Joan Rovirosa, pendent de prendre una decisió sobre la seva possible operació de genoll. L'entrada del Juvenil, Josep Olivella, també va ser un alè d'aire fresc per l'equip. Tot i fer el servei militar, la seva incorporació al primer equip recompensava el treball fet a la pedrera del club.


També aquella temporada es produia un relleu a la presidència del club. En Jaume Gener Segura prenia el relleu de Josep Hugué i Pàmies que, per pròpia voluntat, deixava el càrrec havent complert l'objectiu que s'havia marcat de sanejar els comptes de l'entitat.

Carnet de soci de Tòfol Llevadies, de la temporada 1980/81

El club comenava la temporada amparat per una massa social de tres-cents vint-i-vuit socis i la va tancar amb tres-cents setanta-tres socis, amb un moviment de vint-i-tres baixes i seixanta vuit altes. Es continuava comptant amb el suport de l'Ajuntament de Calafell que aportava tres-centes mil pessetes. La Federació Territorial ajudava la base amb vint-i-tres mil cinc-centes pessetes. A més, el benefici obtingut per la venda de Loteria de Nadal va ser de vuitanta-tres mil cinc-centes trenta pessetes. Dels programes que anunciaven els partits s'obtenien a prop de cinquanta mil pessetes, en concepte de publicitat. Els anuncis al pavelló es van incrementar de manera important. La Federació Española donava una ajuda pels desplaçaments de vuitanta-set mil cinquanta pessetes. I, a la samarreta, es van incorporar els logotips del restaurant La Parrilla i de la discoteca Gatopardo, ubicada a Segur de Calafell. Entre els dos aportaven cent cinquanta mil pessetes al club. El segon equip lluïa la publicitat de l'urbanització Mas Romeu, amb una aportació de quinze mil pessetes. Tot plegat va ajudar a tirar endavant una temporada molt costosa econòmicament.


El VI Trofeig Kursaal es va celebrar els dies 30 i 31 d'agost de 1980. Hi van participar l'Igualada H. C., el C. E. Vendrell, el Reus Deportiu i el C. P. Calafell. En el primer partit, es van enfrontar l'Igualada H. C. i el C. E. Vendrell. Els de la capital del Baix Penedès es van imposar per un ampli resultat als de la capital de l'Anoia, per 2 a 10. Per l'Igualada van jugar el porter Marimon i els jugadors Joan Carles, Pujol, S. Esquerra, Jorba, Vidal, Solà i Ll. Esquerra. Pel C. E. Vendrell van jugar el porter Martín i els jugadors Ferrer, Joan Ventura, Cid, Santacana, Cases, Jaume Ventura i Jordi Montserrat. Els golejadors d'aquell partit van ser Jaume Ventura (3), Joan Ventura (2), Cid (2), Cases, Santacana i Ferrer, pel C. E. Vendrell. Els gols de l'Igualada H. C. van ser marcats per Joan Carles.


Seguidament, es van enfrontar el Reus Deportiu i el C. P. Calafell, amb victòria roig-i-negra per 9 a 4. Pel Reus Deportiu van jugar López, Borràs, Alabart, Giralt, Alegret, Salvat, Gebellí i Sentís. Pel C. P. Calafell van jugar Suau, Pallarès, Palau, Tutusaus, Ràfols, Casado, Olivella i Gener. Els gols van ser marcats per Giralt (5) i Alegret (4), pel Reus Deportiu, i Palau, Casado, Tutusaus i Olivella, pel C. P. Calafell.


En la segona jornada, del diumenge 31 d'agost, en el partit pel tercer i quart lloc, es van enfrontar l'Igualada H. C. i el C. P. Calafell. La victòria va ser pels locals, per 9 a 4. Els gols van ser marcats per Casado (5), Olivella (3) i Ràfols, pel C. P. Calafell, i Solà (2), Jorba i Vidal, per l'Igualada H. C. A la final, el Reus Deportiu es va imposar al C. E. Vendrell per un resultat de 8 a 1. Els gols van ser marcats per Giralt (3), Alabart(2), Raja (2) i Alegret, marcant Cid pel Vendrell.

El trofeig a l'esportivitat es va entregar al jugador del C. E. Vendrell, Josep Cid. El trofeig a la regularitat va ser per en Josep Olivella, del C. P. Calafell. El porter menys golejat va ser per Carbonell, del Reus Deportiu. El màxim golejador va ser en Josep Giralt, del Reus Deportiu.



També, a la pretemporada, es va disputar el Trofeig La Caixa, organitzat per la Federació Provincial de Patinatge de Tarragona. El Club Patí Calafell va quedar en segona posició del seu grup, darrera del Club Natació Reus "Ploms" pel goal average particular. El Calafell va vèncer a Reus per 1 a 4, però va perdre a Calafell per 0 a 4. El conjunt ver-i-blanc va disputar el tercer i quart lloc, a la fase final, amb el Club Patí Cambrils, empatant el partit a quatre gols i guanyant en el llençament de penals per 1 a 0.





El Club Patí Calafell va quedar Campió de la Primera Divisió Nacional, en el Grup IV, ascendint a Divisió d'Honor de manera directa. Va disputar vint-i-sis partits, amb vint-i-una victòries i cinc derrotes. Amb cent seixanta-sis gols va ser l'equip més golejador del campionat. També va ser el menys golejat, amb noranta-sis gols en contra.


Crònica publicada al Diari de Vilanova, el 12 d'octubre de 1980

En la segona jornada del campionat, el Club Patí Calafell visitava la difícil pista del Club Patí Vilanova i va estar a punt de donar la sorpresa. Els visitants s'avançaven amb un clar 0 a 3 que semblava sentenciar el partit, però el Vilanova marcava abans d'arribar al descans el primer gol. A la segona part, els locals van remuntar el partit i van aconseguir la victòria.

Crònica del diari publicada el 26 d'octubre de 1980

La quarta jornada del campionat va servir per a que el Calafell sumés els dos punts, davant l'UE Horta que visitava el pavelló calafellenc. Els locals remuntaven un 0 a 2 en contra i es posaven 3 a 2, abans del descans. En el segon temps, el gol de Pujalte servia de ben poc, ja que els locals n'aconseguien dos més per a sentenciar el partit.

Crònica del diari publicada el 9 de novembre de 1980

La següent jornada, a casa, la sisena del campionat, va ser molt positiva pels interessos calafellencs. La visita de l'Alcòdiam suposava una victòria contundent i una àmplia golejada que va servir d'estimulant pels jugadors del C. P. Calafell.


L'excel·lent partit del conjunt local va fer que l'ovació del públic fos important i aquest partit va suposar un impuls per a l'equip. Palau (5), Casado (4), Olivella (3), Ràfols (2) i Collado van ser els golejadors del C. P. Calafell en aquell partit.


Crònica del diari publicada el 7 de desembre de 1980

En el derbi entre els equips del Baix Penedès, els vendrellencs es van avançar en el primer temps. Dos gols de Palau servien per escurçar distàncies i mantenir-se en el partit, però els dos gols de Casado permetien la remuntada i aconseguir la victòria definitiva.

Crònica del Diari de Tarragona publicada l'11 de gener de 1981

En el segon partit de la segona volta del campionat, el C. P. Calafell rebia al C. P. Vilanova. L'equip local tenia present la derrota ajustada soferta a la capital del Garraf. Per això, el pavelló es va omplir de gom a gom. Al descans, els locals ja guanyaven per 2 a 0, amb gols de Casado. El Vilanova va aconseguir empatar, però els gols d'Olivella i Palau van donar la victòria al conjunt del Baix Penedès.


Crònica del diari Sport publicada l'11 de gener de 1981

Amb aquesta important victòria, l'equip consolidava la ratxa guanyadora i es col·locava en segon lloc de la classificació en el seu grup del campionat de Primera Divisió Nacional. Després d'aquella jornada, l'equip ja havia marcat noranta-un gols.

Crònica del diari publicada el 18 de gener de 1981

En la següent jornada, la visita de La Salle Bonanova servia per a aconseguir una nova victòria i posar-se primer en la classificació del grup. La victòria del C. E. Vendrell davant el C. P. Cambrils beneficiava als calafellencs i els permetia ser líders de la competició en acabar la tercera jornada de la segona volta, posició que ja no van deixar d'ocupar fins el final del campionat.


Crònica del diari publicada el 25 de gener de 1981

El desplaçament a la pista de l'U. E. Horta també s'acabava amb una nova victòria. Amb aquest resultat, el conjunt calafellenc mantenia la ratxa de victòries en la segona volta.

Crònica del diari El Mundo Deportivo publicada l'1 de febrer de 1981

La visita de l'Atlético Montemar al pavelló calafellenc va suposar una clara victòria local per 9 a 3. Els alacantins eren el segon classificat i, amb aquest resultat tant clar, el públic tenia la sensació d'haver donat un pas important per a sentenciar el campionat, per això va omplir el pavelló de Calafell.

Crònica del diari publicada l'1 de febrer de 1981

Amb la golejada al Montemar, el C. P. Calafell es convertia en l'equip que més gols havia marcat en el campionat, amb cent catorze. Però, també, en l'equip que havia rebut menys gols, amb seixanta-tres.









Entrevista publicada a la revista Patín Sport el 5 de febrer de 1981

Des d'aquell moment, ja es donava com a clar favorit al títol el conjunt de Calafell. El bon joc, les bones sensacions, l'estat de forma de Palau i Casado,... tot anava a favor del conjunt calafellenc. I, a més, s'anaven rodant jugadors joves que formarien la base del primer equip del C. P. Calafell en el futur.

Crònica del diari publicada el 8 de febrer de 1981

El desplaçament a Alcoi va suposar una victòria molt ajustada, però importantíssima, per mantenir el liderat i la distància amb el segon classificat.


Crònica del diari Sport publicada el 8 de febrer de 1981

L'àmplia victòria davant l'Espanya H. C., de Mallorca, va suposar augmentar la distància respecte el segon classificat, l'Atlético Montemar. El Calafell anava llençat a aconseguir el títol de campió. El resultat de 10 a 3 reflexa la superioritat local, davant un equip mallorquí que ocupava la part baixa de la classificació.

Crònica de la revista La voz del Penedés publicada el 23 de febrer de 1981

En un desplaçament complicat, a la pista del Club Patí Vilafranca, el Calafell sortia reforçat amb un excel·lent resultat, 3 a 6. Els vilafranquins eren quarts a la classificació, però els gols de Casado (3), Olivella (2) i Collado donaven dos punts més al líder de la categoria. Faltaven tres punts més per a ser campió i aconseguir l'ascens.

Crònica del diari Sport publicada el 23 de febrer de 1981


Crònica del diari publicada l'1 de març de 1981

La victòria davant el C. P. Cambrils, el tercer classificat, deixava el C. P. Calafell a un sol punt d'aconseguir l'ascens, a manca de quatre jornades per finalitzar la competició. Els diaris del moment destacaven la singularitat de ser un equip completament format a la pedrera del club.

Crònica del diari publicada el 8 de març de 1981

L'afició calafellenca, convençuda d'aconseguir l'ascens a la pista del màxim rival, el C. E. Vendrell, es va desplaçar massivament a la capital de la comarca per a veure el derbi. Però, els nervis, la pressió i l'equip rival van impedir que els calafellencs celebressin la victòria a la pista de l'etern rival. El C. E. Vendrell guanyava el partit per 10 a 5, però la derrota del Montemar, a Vilafranca, donava el campionat i l'ascens al Calafell.


Crònica del diari publicada el 12 de març de 1981

A manca de tres jornades per finalitzar el campionat, el Club Patí Calafell, doncs, ja era campió del seu grup de la Primera Divisió Nacional i havia aconseguit l'ascens directe a Divisió d'Honor. L'èxit tenia molt de mèrit, amb un equip completament format per jugadors de casa i que, difícilment, es tornarà a repetir.

Crònica del diari publicada el 15 de març de 1981

La visita del Mataró, recordant aquell partit que va canviar la història del club, va suposar la primera celebració pels calafellencs davant la seva afició. L'àmplia victòria protagonitzada pel conjunt local va servir per a guarir aquella vella ferida davant el conjunt del Maresme.

Cartell que anunciava el partit davant el Santa Isabel i la celebració per l'ascens assolit

El partit davant el CP Santa Isabel suposava poder celebrar l'ascens a la Divisió d'Honor, novament. Aquest cop, amb un equip íntegrament de casa, format a la pedrera del club. El partit es va disputar el 29 de març de 1981 i el resultat va ser de 6 a 3 pel conjunt local, un bon colofó a una magnífica temporada, podent celebrar el triomf amb una festassa davant l'afició, amb majorettes i exhibició de patinatge artístic inclosa. La patinadora que va actuar era la Montserrat Arboç, amb qui es va contactar més tard per arrencar la secció de Patinatge Artístic del club. També hi va actuar la patinadora Maria del Carme Bonillo.





Crònica del diari publicada el 29 de març de 1981

Tot i arribar al descans amb un ajustat 2 a 1, a favor del Calafell, l'equip local volia que la celebració fos rodona i va apretar l'accelerador a la segona part. Els gols de Palau (3), Casado (2) i Olivella van permetre sumar dos punts més i acabar el campionat amb un excel·lent regust de boca.


El President de la Federació Territorial de Patinatge, el senyor Eladi Bergadà, feia entrega al capità del Club Patí Calafell, Manuel Casado, de la copa de campió de Primera Divisió Nacional.


El President, Jaume Gener, també va aixecar la copa de campió i la va oferir a tota l'afició.


Els jugadors del Santa Isabel van fer el passadís d'honor als campions, abans d'iniciar-se el partit.



El segon equip del club també es van sumar a fer el merescut passadís d'honor als campions.



Tots els jugadors i tècnics van rebre una rèplica de la copa de campions de Primera Divisió Nacional. A la fotografia hi veiem Ramon Ferré (entrenador), Jaume Gener (President), Manuel Casado, Joan Mañé, Eugeni Collado, Jaume Ortoll, Josep Pallarès, Josep Maria Palau (a dalt), Vicente Weiler (auxiliar), Jaume Ràfols, Josep Olivella, Marcel·lí Tutusaus, Joan Carles Suau (porter), Jaume Gener (porter) i Ramon Collado. Els jugadors que, en els diferents partits, van intervenir per a assolir l'ascens rebien el seu merescut homenatge.


Els diferents equips de la base del club van desfilar sobre la pista per a homenatjar els campions i celebrar l'ascens a la màxima categoria de l'hoquei nacional.


L'equip Benjamí estava representat en la desfilada per Jaume Juncosa (porter), Pere Joan Callau, Pere Solé, Joaquín Cachinero, Jaume Solé, Joan Papiol i Joan Rovira.


L'equip aleví estava representat per Enric Fontanillas (porter), Joan Tutusaus, Òscar De la Cruz, Benjamí Peña, Jordi Hill, Josep Portillo i Isaac Espiña.


L'equip Infantil el representaven Emilio Martín, Joan Carbó (porter), Juan Camps, Marcos Romero i Ramon Jornet.


El Juvenil B estava representat per Matías Perín, Xavi Montserrat, Anacleto Ávila, Juan Manuel Espinosa, Jordi Alari (porter), Rafel Weiler i Josep Montejo.


La representació del Juvenil A era la formada per Ramon Collado, Albert Almirall, Jaume Gener (porter), Joan Papiol (porter), Jaume Ortoll, Josep Pallarès i Jordi Sicart.


El segon equip del club també va ser part de la celebració, representat per Jesús Saura, Luís Escudero (porter), Josep Maria Vellvé i Alfonso Mansilla.


Les majorettes de La Bisbal del Penedès van animar la festa de l'ascens. Sortint de la Plaça Catalunya, on la cobla Orquestra Melodia va fer una audició de sardanes, van recórrer el poble fins l'Hotel Kursaal, on els jugadors havien passat la nit convidats pel gerent de l'hotel, el senyor Emilio Arans. Sortint de l'hotel, la comitiva va seguir el Passeig Marítim de La Platja de Calafell fins el carrer Sant Pere, on va encarar el Passeig de la Unió fins el pavelló. Allí es va organitzar una festa molt concorreguda per a celebrar el titol.


El poble i la massa social es va bolcar a la celebració i tothom va gaudir d'un magnífic aperitiu en el mateix pavelló.




Manuel Casado va ser el màxim realitzador del Club Patí Calafell i de la categoria de Primera Divisió Nacional, amb cinquanta-nou gols. El van seguir molt d'aprop en Josep Maria Palau, amb quaranta-dos gols, i el juvenil Josep Olivella, amb trenta-nou.


El jugador més regular durant el Campionat va ser en Josep Maria Palau, seguit del porter Joan Carles Suau que, en el seu primer any de sènior, assolia un ascens a la màxima categoria.

Article publicat a la revista El Retruc, el juny de 1981

Crònica publicada al diari, l'1 d'abril de 1981

El Club Patí Calafell va participar, en aquella temporada, a la Copa del Rei. Li va tocar el F. C. Barcelona com a rival. Per tant, el duel entre campions de les seves respectives categories estava servit. La jornada de Copa s'havia de disputar entre setmana, però els clubs van demanar ajornar-ho pel cap de setmana.

En aquella edició de la Copa del Rei es van implantar les noves normes antijoc, la bola ja no podia tornar enrera després de creuar la línia situada a quatre metres de la que dividia el terreny de joc en dos. També es va prohibir el poder aguantar la bola a les cantonades de la pista per a perdre temps.

Crònica publicada al diari, el 4 d'abril de 1981

Finalment, el dissabte 4 d'abril, es disputava el primer partit de l'eliminatòria de la Copa del Rei que enfrontava els dos campions de les dues categories nacionals, el F. C. Barcelona (campió de Divisió d'Honor) i el C. P. Calafell (campió de Primera Divisió Nacional).

Cartell que anunciava el duel de campions a la Copa del Rei


Crònica publicada al diari Sport, el 4 d'abril de 1981

La visita del Barça va suposar un premi a l'excel·lent temporada dels calafellencs. L'afició local va omplir el pavelló per a rebre el conjunt blaugrana. El C. P. Calafell va plantar cara en tot moment i el resultat va ser igualat fins el final. Dos gols de Palau i un de Casado no van ser suficients per aconseguir un resultat millor per a la tornada i els diaris ja donaven com a clar vencedor al Barça. Com a curiositat, en aquesta crònica apareix una fotografia feta per Czibor, el fill del mític jugador de futbol del F. C. Barcelona.

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 6 d'abril de 1981
Foto publicada en un diari, cedida per Joan Miracle

En aquesta eliminatoria, el conjunt blaugrana va participar amb l'equip de gala, ple d'internacionals (Trullols, Vila-Puig, Villacorta, Paüls, Centell,...). Els calafellencs van fer un bon paper davant la seva afició que va gaudir molt de les figures blaugranes i del joc del seu equip.

Crònica publicada al diari, el 9 d'abril de 1981
Crònica publicada al diari, el 13 d'abril de 1981
Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 13 d'abril de 1981

A la tornada, al Palau Blaugrana, el partit va ser molt diferent. El F. C. Barcelona va demostrar ser molt superior i va golejar àmpliament a l'equip calafellenc per 15 a 3. Amb aquest resultat, el C. P. Calafell quedava eliminat de la Copa del Rei.

Crònica publicada al diari, el 13 d'abril de 1981
Foto publicada al diari, el 13 d'abril de 1981

Els gols calafellencs van ser marcats per Casado, Tutusaus i Collado. Ricard Torres va ser l'heroi blaugrana en aquella eliminatòria, fent gran part dels gols del seu equip.

Crònica publicada a la revista Todo Hockey, el 30 d'abril de 1981


Crònica publicada al diari, el 18 d'abril de 1981

Tot i l'eliminació previsible de la Copa del Rei, el club va ser reconegut per la seva proesa històrica d'aconseguir l'ascens i el campionat amb un conjunt de casa que combinava veterania i joventut.

Crònica publicada a la revista El Retruc, el juliol de 1981
Cartell de les XVIII 24 Hores d'hoquei de Cerdanyola

El Club Patí Calafell va ser convidat a les XVIII 24 hores d'hoquei de Cerdanyola. Pocs dies abans, en el sopar de final de temporada, alguns dels jugadors del primer equip van veure perillar la seva participació. La preocupació dels organitzadors va ser important, però el club va mantenir la voluntat i el compromís de participar en aquest prestigiós torneig.

Crònica publicada al diari Sport, el 27 de juny de 1981

El torneig va ser molt dur, degut a l'estati físic que arrossegaven alguns jugadors després del sopar de final de temporada, als horaris nocturns en que es disputaven els partits, a la impossibilitat de poder descansar, al dormir en tendes de campanya i sobre matalassos inflables, al soroll ambient que s'ocasionava en els partits que es disputaven de manera continuada i a la qualitat dels rivals.


En aquesta edició, el Club Patí Calafell va quedar en sisena posició, disputant set partits, guanyant a l'A. A. Noia (5-4), al Jolaseta de Bilbao (7-4), empatant amb la Selecció Catalana Sub-23 (5-5) i perdent amb la Selecció Espanyola Júnior (0-10), el C. N. Reus "Ploms" (3-7), el Cerdanyola C. H. (1-7) i el C. P. Tordera (4-8). Els golejadors del Club Patí Calafell van ser Manuel Casado (14), Palau (3), Ortoll (3), Pallarès (2), Ràfols, Olivella i Ramon Collado. Manuel Casado va ser el segon màxim golejador del torneig.


L'expedició que va participar a les XVII 24 hores d'hoquei de Cerdanyola estava formada per Paco Casado (delegat), Ramon Ferré (entrenador), Manuel Casado, Josep Pallarès, Josep Maria Palau, Josep Olivella, Jaume Ortoll, Vicente Weiler (auxiliar), Lluís Aparicio (delegat) - a dalt - Marcel·lí Tutusaus, Jaume Ràfols, Jaume Gener (porter), Joan Carles Suau (porter), els juvenils Ramon Collado, Juan Manuel Espinosa i l'Infantil Ramon Jornet - a sota -. Aquesta va ser la primera participació del club en aquest prestigiós torneig organitzat pel Cerdanyola C. H.


En el sopar organitzat per la Federació Provincial de Patinatge Territorial de Tarragona hi va assistir una representació del club, encapçalada pel President, Jaume Gener, el jugador, Josep Maria Palau, i els delegats, Màrius Jofré, Juan Fernàndez i Josep Maria Romeu.


El club va ser homenatjat per haver assolit l'ascens a la Divisió d'Honor i el Campionat de Primera Divisió Nacional. El President, Jaume Gener, va rebre les felicitacions del President de la Federació Espanyola de Patinatge, Manuel Doménech, el President de la Federació Territorial de Tarragona, Eladi Bergadà, i el President del Col·legi Nacional d'Àrbitres, el senyor Echalecu.


Màrius Jofré va rebre les medalles commemoratives pel títol de campió i l'ascens assolits, de mans d'Eladi Bergadà.

Especial de la revista Patín Sport, número 25-26, de 1981, cedit per Joan Miracle

La revista Patín Sport va dedicar un article especial al Club Patí Calafell en motiu del Campionat i l'ascens assolits aquella temporada, en el número 25-26, l'any 1981.

Especial de la revista Patín Sport, número 25-26, de 1981, cedit per Joan Miracle

Especial de la revista Patín Sport, número 25-26, de 1981, cedit per Joan Miracle

Especial de la revista Patín Sport, número 25-26, de 1981, cedit per Joan Miracle

Especial de la revista Patín Sport, número 25-26, de 1981, cedit per Joan Miracle

Especial de la revista Patín Sport, número 25-26, de 1981, cedit per Joan Miracle

Especial de la revista Patín Sport, número 25-26, de 1981, cedit per Joan Miracle

4 comentaris:

  1. que bonic poder recordar vells tems, i sobre tot veure les fotos, ampliar-les i veure gent estimada, familiars i coneguts que ja no i son i sobre tot
    veure't a tu mateix mes jove rodejat dels teus amics en fi , records inoblidables

    ResponElimina
  2. Recordo perfectament aquella temporada. Jo estava jugant amb el Montemar (estav fent la mili a Alacant), portavem una molt bona temporada amb aspiracions d'ascens. Però les coses van cambiar de cop. El Club no volia pujar, en aquella época haurien d'haver cobert la pista si s'hagués pujat. El partit a Calafell era 'clau'. Aquella setmana em van comunicar que ja no contariem més amb mi, la 'salvació' estava assegurada i que volien donar oportunitats als de casa i como jo marxaria l'any seguent... doncs que em donaven la baixa. El equip es va venir avall (mireu els resultats del final de temporada). Probablement el Calafell hagués pujat igual, però a mi sempre em quedarà el dubte del que hagués passat .... En fi, batalletes. Una abraçada a tots

    ResponElimina
  3. Fixant-me en detall en la primera de la serie de fotos d'aquell partit (el de la celebració d'en Casado), crec que a la primera fila, els únics que no aplaudeixen aquell gol erem els meus pares, la meva dona i Jo, que vestit de 'quinto' estava com espectador en aquell partit i me'n tornava amb el microbus del equip cap Alacant.
    Gràcies Ramon pel que estas (o esteu) fent en aquest blog, no només repasar la história del Calafell que no es poc, sinó de tot l'Hoquei. Salutacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Jordi, per les teves aportacions que ajuden a completar la història i donen la visió des d'altres punts de vista.
      Gràcies a tu per seguir el bloc i llegir tota la història del C.P. Calafell. Esperem veure'ns aviat!
      Una abraçada.

      Elimina