dissabte, 2 de febrer del 2013

Els protagonistes d'avui

En la retransmissió del partit que han disputat, avui mateix, el CE Vendrell i el CP Calafell Tot l'any, el "Cachi" ha enviat un Tweet que ha fet recordar al Guillem Solé (TV Vendrell) el mític equip Juvenil que tenia el CE Vendrell, la temporada 90-91. Aquell equip, ha dit el Guillem, "jugava com els àngels". Doncs ja fa dies que volíem posar aquesta fotografia, ja que en ell hi veiem alguns dels components dels veterans del Vallès Calafell CP, com el "Canyi", el "Cachi" i el Ramon. És l'equip Juvenil a que feia referència el Guillem en la seva transmissió.


Aquest equip  va guanyar el Campionat Provincial de Tarragona de la categoria Juvenil, disputant onze partits (ja que el Dertusa es va retirar), acabant invictes, amb 22 punts, marcant 127 gols i encaixant-ne 26. L'equip estava format per Miquel Serrano (entrenador), Jaume Jané, Toni Porta, Jordi Cañellas, Juan Luís Cachinero, Ramon Ferré (a dalt), Lluís, Óscar Nieto, Mata i Nicolàs (a sota). En aquesta fotografia hi falten David Llevadies i Carles Pinto, components habituals de l'equip Juvenil durant la temporada.

Equip Juvenil esperant per iniciar un partit a l'estadi de Riazor

L'equip es va classificar per jugar una Fase de Sector del Campionat d'Espanya Juvenil, a la pista del Liceo de la Coruña. Va quedar en segon lloc, derrotant el Burgos (9-2) i el CP Alberich (13-0), però caient davant el conjunt local del Liceo Caixa Galícia (12-4).

També va disputar una eliminatòria del Campionat de Catalunya, davant el Ciutat Badia. A l'anada, al pavelló vendrellenc, va caure derrotat per 2-9. A la tornada, un 7-3 deixava fora del Campionat de Catalunya aquell equip.


Al quedar segon de la Fase de Sector, es va aconseguir el pas a la IV Copa de España de la categoria Juvenil, on van quedar en quarta posició. De cinc partits disputats, es van aconseguir dues victòries, davant el CP Burgos (14-2) i el Jolaseta (3-1). Però les tres derrotes restants davant el Cibeles (2-6), Shum (3-4) i Alcobendas (3-12) demostraven que encara hi havia molt per aprendre, en un equip ple de jugadors que mai havien disputat aquest tipus de campionats.


Un tercer lloc a la Copa Diputació demostrava el potencial d'un equip que semblava tenir molt de futur.

Finalment, aquella temporada, també van disputar el Trofeig d'Aranzadi, perdent a la final davant la selecció asturiana, a la tanda de penals. En semifinals s'havia guanyat a l'Atlético Osasuna, per 14-2. El torneig es va disputar a les instal·lacions del col·legi Ikastola San Fermín, en el pavelló d'Aranzadi, a Pamplona.


Gràcies al Guillem, avui, aquell mític equip ha estat un dels protagonistes del derbi comarcal a l'OK lliga, en la retransmissió conjunta de Calafell Ràdio i TV Vendrell. Gràcies per fer memòria i recordar aquells temps inoblidables!

6 comentaris:

  1. buena entrada Ramon ,con fotos y todo recordando viejos tiempos gracias al Guillem Sole Pascual x la retrasmision del derbi de hoy.... lo k ha echo de sí un par de twist .... una abraçada :)))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues sí! Un poco de memoria siempre va bien. Una abraçada!

      Elimina
  2. llastima que estem fora i no hem pogut venir, segur que ha estat un espectacle vibrant!!! almemys al final un punt salvat a casa dels veins!!!

    ResponElimina
  3. vaig seguir el partit per radio -internet- i va ser molt emocionant i molt content sobre tot el final, un punt es un punt i a casa del rival, i despres va perde el madrid jornada casi completa , per cert el veterans si seguiu aixi ja arribarant els resultats i sino a disfruta de cada partit per cert m'agrada molt el bon rollo que ja entre els equips, seguiu aixi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Joan, aquest és l'esperit de la lliga de veterans. Una abraçada!

      Elimina