dijous, 8 de març del 2012

Resultat enganyós



El partit entre el F.D. Cassanenc i el Vallès Calafell C.P. ha acabat amb un resultat enganyós de 4-10, pels mèrits d'un i altre equip. L'equip local ha plantat més cara de la que pot semblar veien el marcador final. Fins i tot ha estat pel davant en el marcador en algun moment del joc, però el Vallès Calafell C.P. ha aprofitat la seva joventut per aconseguir els tres punts i mantenir el tercer lloc a la classificació, a l'espera del petit Tourmalet que ve ara, amb la visita del CH Valldoreix i el desplaçament a la pista del Vilanova A.

Pel F.D. Cassanenc han jugat Josep Buch (porter), Francisco Javier Martínez, Ricard Figueras, Joan Casas, Àngel Mainegre, Francesc Nadal, Benet Presas i Joan Jansana.

Pel Vallès Calafell C.P. han jugat David Totosaus (porter), Eugeni Collado, Javi Luna, "Epi", Josep Rion (cinc inicial), "Cachi", "Pitu", "Tutus" i Ramon Ferré.


Començava el partit una mica desangelat el Vallès Calafell CP. No ha trigat gaire en arribar el primer gol, l'autor del qual ha estat Eugeni Collado. Tot semblava que el partit aniria més còmode pels visitants, però no ha estat així. El Cassanenc no ha baixat els braços i ha plantat cara.


Tant és així que, en una falta dubtosa dins de l'àrea del Calafell, l'àrbitre ha pitat penal. Benet Presas, el conegut jugador, a Calafell, del Cassanenc no ha desaprofitat l'ocasió per establir l'empat. El nostre porter, el Tutus ha aturat el xut, però en el rebot Benet Presas ha demostrat la seva qualitat tècnica, fent un gol de bandera.


El Cassanenc ha aconseguit posar-se pel davant, 2-1, fent reaccionar l'equip visitant, que semblava mig adormit. El Vallès Calafell C.P. no s'ha posat nerviós i, poc a poc, ha anat entrant en el partit. Els contracops del Cassanenc posaven en perill la porteria visitant, en nombroses ocasions.


Javi Luna ha fet el 2-2 i el 2-3, de forts xuts, que permetia la remuntada visitant. Poc abans de la mitja part, el nostre capità, el Tutus, ha fet el 2-4, amb què s'ha anat al descans.


A la segona part, no ha canviat la tònica del partit. Ha arribat el 2-5, obra del Tutus, i el 3-5, ràpidament, en una badada defensiva. Però el 3-6 posava les coses al seu lloc, l'autor ha estat Luna. El Cassanenc es mostrava un equip perillós, però el Vallès Calafell, amb tranquilitat, anava posant terra de per mig en el marcador.


El Tutus parava força i, en atac, hi havia més encert. D'un rebot, ha arribat el 3-7, l'autor ha estat Epi. Però, el Cassanenc no ha afluixat i ha continuat apretant amb una defensa a l'home. Els locals han aconseguit el 4-7 i el Calafell es mostrava un xic ansiós.


Un temps mort, demanat a manca de deu minuts, ha donat tranquilitat a l'equip del Vallès Calafell CP.


Un gol més d'Epi, un de Javi Luna i un altre d'Eugeni, han permès el resultat final en el marcador de 4-10.


Ha estat, doncs, un partit més treballat del què sembla. En la segona part, el nostre porter, el David, ha aguantat molt al darrera, quan l'equip s'ha llençat a pel partit.


El Vallès Calafell CP ha patit un xic el parquet del pavelló, ja que relliscava un pèl, tot i que es patinava força bé.


El joc ha estat molt net i noble pels dos equips. El Cassanenc ha acabat amb nou faltes i el Calafell amb, només, 3.


Al final, tres punts al sarró i cap a casa! Ara toca apretar durant dues jornades clau on ens juguem bona part de les opcions, en aquest campionat, de fer alguna cosa. Haurem d'apretar!

3 comentaris:

  1. bon partit nois ! , estos son los típicos partidos k mirando la clasificación te piensas k son fáciles y es todo lo contrario más la pista k era de parket pués se te hace más difícil el partido...... en fin, tres puntos más pa la saca !

    veterans som tots !!!

    salu2 cracKs !!!

    ResponElimina
  2. El Tourmalet a l'hora de sopar, ens quedarem tots a degustar les delicies del Lizarran o en tot cas del Xino. Hora del partit?

    Oriol

    ResponElimina
  3. Gràcies per avisar, Oriol!
    Posarem un tourmalet de pinxos...
    Hora: 22:15 partit. 00:00 sopar al Lizarrán
    Veterans som tots!

    ResponElimina