dilluns, 26 de març del 2012

Classificació actualitzada


La dinovena jornada de la lliga de veterans ha suposat canvis importants en la classificació, bàsicament per la retirada del Sarrià HC. En aquesta jornada, curiosament, s'han disputat tots els partits que hi havia programats. És un fet a destacar, donat el gran nombre de partits ajornats que tenen tots els equips. Poc a poc, es van posant al dia.

Cal destacar els dos equips líders destacats, que es van enfrontar en un duel molt igualat, fins el punt que van acabar empatant a dos gols. En tercer lloc, els dos conjunts de Vilanova i el Vallès Calafell CP, empatats a 29 punts. Els tres equips estan seguits d'aprop pels conjunts de La Garriga i el Barcino, que es van enfrontar aquesta jornada, acabant 1-2 pels barcelonins. Precisament, els de La Garriga són el proper rival del Vallès Calafell CP.

El CP Cubelles està on fire i encara té opcions de quedar en tercer lloc. Va derrotar el sempre difícil equip de l'Esplugues per 4-2. El G.E.i E.G. s'està recuperant del mal inici de temporada i està empalmant bones actuacions, últimament. Ja avançàvem que eren un bon equip, tot i estar a sota en la classificació. Ho estan demostrant!

Finalment, destacar que tenim un equip en punts negatius. Es tracta de La Salle Bonanova, a qui se li ha tret un punt per no presentar-se al partit davant del Sarrià HC, curiosament. Cosa de veterans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada