dimecres, 28 de març del 2012

La "moviola" davant de La Garriga

El Vallès Calafell CP dominava el partit i rodava molt la bola en atac. En defensa, ben posicionats, feien patir a l'equip de La Garriga que no trobava espais en atac.

17 minuts de tempteig entre els dos equips, amb un domini clar del Vallès Calafell CP i alguns intents de contracop dels garriguencs.

El Vallès Calafell CP controlant en atac i buscant el perill. Aquest començava a arribar, però fins el minut 17 no arriba el primer gol, d'un xut de fora de l'àrea de Josep Rion. La Garriga esperava l'error dels calafellencs en atac per sortir ràpid al contracop.

Una nova jugada en contracop del Vallès Calafell CP que acaba resolta amb algunes "floritures" demostra la major presència i perill en atac. Els calafellencs buscaven el gol que els donés més tranquil·litat.

Més pressió del Calafell feia difícil de sortir al contracop de La Garriga.

En una jugada aprofitant l'arrencada des del darrere de Ramon Ferré, s'aprofita l'espai en defensa per xutar des de mig camp i Epi, dins l'àrea, desvia el xut per enviar la pilota a l'escaire.

Epi, amb el 2-1, va fallar un penal que podia haver donat un avantatge important a la mitja part del partit. L'equip visitant començava a arribar amb més perill a l'àrea local.

El Vallès Calafell CP desaprofita algunes ocasions clares de perill, poc abans del descans.

A la segona part, d'un xut de fora de l'àrea, La Garriga posava el 3-2. No obstant, poc després, el Vallès Calafell CP recuperava l'avantatge que els donava major tranquil·litat, fent el 4-2. L'autor del quart gol era Epi, després d'un contracop portat per Javi Luna.

El Vallès Calafell CP seguia dominant el partit, però els atacs de La Garriga, al contracop, eren més freqüents. En un d'ells, arriba el 4-3 definitiu.