dissabte, 10 de març de 2012

Classificació de la dissetena jornadaDesprés de disputar la major part dels partits de la dissetena jornada, la classificació queda encapçalada, de nou, per l'HC Montbui. És l'únic equip que té 15 partits jugats, és a dir el que en té menys d'ajornats, juntament amb el CP Vilanova A, quart classificat. El Montbui és l'equip, a més, menys golejat de la categoria.

En segon lloc hi trobem el CH Valldoreix, el nostre proper rival, essent l'equip màxim golejador. En tercer lloc estem nosaltres, el Vallès Calafell CP. Trepitjant-nos els talons tenim els dos equips de Vilanova i la Geltrú. L'equip de La Garriga ha escalat forces posicions en les darreres setmanes. El Barcino segueix en joc, amb menys partits que els equips que té pel damunt. El mateix passa amb el Cubelles.

Ja, en terra de ningú, està l'Esplugues, amb 13 punts. Tancant la classificació, el grup de la cua, amb equips complicats i que, de tant en tant, poden donar alguna sorpresa, com la que ha donat el G.E.i E.G., empatant amb el CP Vilanova B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada