dimecres, 14 de març del 2012

Un sopar diferent al Lizarrán!



Després del partit davant del Valldoreix, la Fina ens esperava al Lizarrán. Dóna gust veure-la allí, ben plantada, esperant que arribi la tropa! Estem segurs que ella és la que millor s'ho passa... tot i els moments compromesos que li fem passar! Gràcies per aguantar-nos fins a altes hores. Sabem que això no té preu!


El sopar va tenir una gran novetat. Van aparèixer les amanides, la qual cosa és mooooolt positiva, ja que alguns tenim colesterol i altres sobrepés. Hem de cuidar-nos! I les amanides del Lizarrán estan igual o tant bones com els pinxos i les truites.


Com sempre, una imatge val més que mil paraules. La taula feia goig. A l'atac!!!!!


Ja sabem que els jugadors del Valldoreix estaven ansiosos per venir a Calafell i tastar els plats del Lizarrán. L'Oriol ho havia comentat al bloc. La resta s'hi van afegir gairebé tots. Bon ambient i companyia agradable, aquest cop sense goteres.

A l'altra punta de la taula igual! Bon ambient, cares conegudes i bon rotllo. El Josep que s'està aficionant a quedar-se a sopar... l'esperem dilluns a l'entrenament!


Alguns tenien feina amb el whatsapp...


Alguns, estaven UP!


Altres, down!


I vinga whatsapp...


Després de marxar els jugadors del Valldoreix, va seguir la tertúlia... L'Eugeni i el Canyi conversaven sobre la vida...


El Cachi feia la salutació del surfista, que tant popular va fer Ronaldinho. El Josep es mossegava les ungles...



¡¡¡¡Rivi, para ya con el whatsapp!!!!!

1 comentari: