divendres, 23 de març del 2012

Analitzant al Vilanova A


Aquesta nit el nostre rival serà el CP Vilanova A. Té 29 punts a la classificació,

El Vilanova A no va començar gens bé el campionat, ja que va rebre un fort correctiu en el seu debut a la lliga, aquesta temporada, davant del CH Valldoreix, perdent per 11-3. En el segon partit, tot i guanyar el CP Cubelles, va ser sancionat amb la pèrdua dels punts per no tenir les fitxes tramitades correctament. La primera victòria va arribar en la tercera jornada, amb un 8-2, davant de la UE La Garriga. En la quarta jornada, va empatar a tres a la difícil pista de l'Esplugues. Aquell partit no es va acabar...

A partir d'aquí, va començar la seva escalada en la classificació, guanyant el CT Barcino per 4-0, a les Casernes, i per 0-7 a Calafell. Una derrota, a casa, davant el potent Montbui, per 2-5, va trencar la ratxa. Però, en el derbi vilanoví, va imposar-se al CP Vilanova B per 4-2, en un altre partit molt dur que no es va acabar, perquè es van apagar els llums del pavelló.

També ha guanyat per 1-8 a la difícil pista del G.E.i E.G., demostrant el seu potencial. No va tenir problemes per imposar-se a La Salle, per 2-9, i al Cassanenc, per 6-1. L'empat davant del Valldoreix, a quatre gols, demostrava que estava en plena forma i que podia ser un equip a tenir en compte. Però, inexplicablement, perdia a la pista del CP Cubelles per 3-2, després d'un bon partit dels cubellencs, i feia el mateix a La Garriga, per 6-5.

Davant de l'Esplugues va guanyar per 3-1, en un partit força igualat. I, a la difícil pista del CT Barcino, va arrassar, clavant-li un 4-11 a l'equip local, en una pista molt complicada.

Té un partits ajornats davant del Sarrià i Ripollet B.

Us posem els videos del partit de la primera volta, com sempre, per veure els punts febles i analitzar el rival. Fixeu-vos bé, aquest cop, perquè hem d'aprendre molt de la derrota que vam patir a casa nostra i no repetir els mateixos errors.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada