dilluns, 12 de març del 2012

Avui ens visita el segon classificat!


Aquesta nit ens visita el segon classificat, el CH Valldoreix (de Sant Cugat). Sense cap dubte, es tracta d'un equip potent de la lliga B de veterans que, l'any passat, jugava a la lliga A. És un os dur de rosegar... però que farem tot el possible per poder superar!

En la primera jornada de lliga, el Valldoreix va guanyar el Vilanova A per 11-3. En la segona, a la difícil pista de La Garriga, aconseguia un important 3-6. És en la tercera jornada, a casa, amb l'Esplugues que pateix la primera i sorprenent ensopegada, per 5-6. En la següent es va refer amb escreix, guanyant a la pista del CT Barcino per 3-9.


Després ens va rebre a casa seva, on va patir per poder superar-nos, tot i que no vam jugar gaire bé i relliscàvem molt en el humit parquet, un dia plujós. Vam perdre per 6-4, amb una falta directa en contra nostra a deu segons del final. Va ser un partit molt anivellat que va tenir dues parts, una per cada equip.

El Valldoreix va demostrar el seu ofici, en la jornada següent, guanyant a la pista del Montbui per 4-5. No va jugar davant del Sarrià i va encaixar una nova derrota a la pista del CP Vilanova B per 5-3. A la pista del G.E.i E.G. va guanyar per 6-2 i 0-8 a la pista del Ripollet B, repetint marcador, a casa, davant de La Salle Bonanova, 8-0. De nou, no va jugar davant del Cassanenc. I va tancar la primera volta del campionat amb una contundent victòria davant del CP Cubelles, per 8-2.


La segona volta va començar amb un empat a quatre a la complicada pista del CP Vilanova A. Va apallissar per 6-1 a La Garriga en el següent partit. I va obtenir una treballada victòria a la pista de l'Esplugues per 1-4. Estem esperant el resultat davant del CT Barcino de la jornada anterior.

No hi ha dubte, doncs, que es tracta d'un equip fort i que costa molt de guanyar. Aquí teniu el vídeo del partit d'anada, per refrescar conceptes i conèixer millor el rival. Esperem que serveixi de molt l'experiència adquirida a la primera volta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada