diumenge, 18 de març del 2012

Dinovena jornada de la lliga B de veterans



La dinovena jornada de la lliga B de veterans servirà per aclarir més quins equips podran optar a la tercera posició del campionat, que donarà l'ascens directe a la màxima categoria de veterans. Sembla que les dues primeres posicions estan clares, les ocuparan el Montbui i el Valldoreix. Són els dos equips més forts del campionat i podran ser jutges de la competició i la lluita per la tercera plaça. A més, en aquesta jornada jugaran entre ells, tot un partidàs!

El Vilanova B jugarà a la pista de La Salle Bonanova, on és molt probable que s'emporti els tres punts. El Vilanova A rep el Vallès Calafell, jugant-se el tercer lloc i recordant el partit d'anada, que va acabar amb polèmica. Segur que entre els tres equips hi haurà lluita fins el final per la tercera posició.

Dos partits més que són interessants són els que enfronten a La Garriga amb el Barcino i al Cubelles amb l'Esplugues. Aquests equips segueixen amb aspiracions i estaran pendents de la resta de resultats per escalar posicions. La resta de partits són entre els equips cuers, que serviran per sumar alguns punts més i millorar la seva classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada