dissabte, 24 de març del 2012

Cop d'autoritat!

La victòria d'aquesta nit a la pista del CP Vianova A, per 3-5, ha estat un cop d'autoritat dels veterans del Vallès Calafell CP. Els tres punts eren de vital importància per mantenir-se en les posicions capdavanteres de la lliga B de veterans i així s'han lluitat. El CP Vilanova A no ha regalat res i l'àrbitre tampoc, al contrari. El senyor Masdeu ha tingut un protagonisme destacat en el partit. Hi han hagut expulsions diverses al llarg del partit, tot i no ser un partit dur. En els últims tres minuts, el Vallès Calafell CP ha sabut aguantar el resultat, tot i jugar amb dos homes de pista i el porter, davant dels quatre del Vilanova A i el porter.

Pel CP Vilanova A han jugat Òscar Espuña (porter), Jordi Orus, Òscar Fernàndez, Joan Oliva, J. Miret i David Molina.

Pel Vallès Calafell CP han jugat David Tutusaus (porter), Jordi Canyelles "Canyi", Ramon Ferré, Josep Rion, Javi Luna (cinc inicial), Gregorio Ponce, Eugeni Collado, J.A. Espinosa "Epi" i J.L. Cachinero "Cachi".

Avui era un gran dia, s'esperava un bon partit i estrenàvem suaderes. Mireu que monos que anàvem! Al vesturari, les cares eren de concentració i s'escoltava la tàctica. És el primer partit en el què tots coincidíem en com jugar-li al rival. El partit es preveia dur i difícil. El Vilanova A és un dels equips forts de ña categoria i ens va golejar per 0-7 a la primera volta.

Aquest cop ha estat ben diferent. El nostre porter, el Tutus, ha estat el millor del partit per part del Vallès Calafell CP, però s'ha guanyat el partit de forma heroica. El Vallès Calafell CP ha començat marcant, 0-1, de fort tret per l'escaire. L'autor del gol ha estat en Josep Rion. Uns minuts més tard, el CP Vilanova A ha empatat a un gol.

El Vallès Calafell CP estava defensant molt bé en zona i el CP Vilanova A no podia trencar-la, ni amb xuts de lluny. Els de Calafell han aconseguit el 1-2, obra de Javi Luna, també per l'escaire. El CP Vilanova A ha tingut alguna contra perillosa, però no ha pogut empatar. Al contrari, d'un fort xut de mitja pista de Ramon Ferré, el Vallès Calafell CP ha aconseguit el 1-3, desviant-la Javi Luna a l'escaire dret del porter. Poc abans del descans, hi ha hagut una expulsió de Josep Rion, amb blava, per protestar. Els calafellencs han jugat dos minuts amb tres homes en pista, aconseguint aguantar el resultat. Després, Eugeni Collado i Òscar Fernàndez (Vilanova) han estat expulsats amb blaves directes. Poc abans del descans, però, els vilanovins han aconseguit reduïr distàncies, 2-3. Amb aquest resultat ha acabat la primera part.

La segona ha estat mol disputada, també. El Vallès Calafell CP ha aconseguit fer el 2-4, obra d'Epi. El CP Vilanova A, però, no s'arrugava i plantava cara. D'un contracop, dels pocs del partit, han aconseguit escurçar distàncies, 3-4. Però, un penal provocat per Epi i llençat magistralment per ell mateix ha donat al Vallès Calafell CP el cinquè gol. Abans, el mateix Epi, a la primera part, havia errat una altra pena màxima. El Vilanova també ha disposat de dos penals i una falta directa que ha fallat.

Però el més emocionant estava per arribar. A manca de tres minuts pel final, en una jugada intrascendent, "Canyi" ha donat un suposat cop d'estic a un jugador rival, que ha simulat la caiguda. L'àrbitre Masdeu ha caigut en el parany i ha tret dues targes vermelles, expulsant el jugador del Vallès Calafell CP, provocant les protestes de la banqueta visitant, i, en la mateixa jugada, expulsant al "Cachi", que estava a la banqueta, per dir "cabró" a un rival. El Vallès Calafell CP han jugat els tres darrers minuts amb dos homes en pista, el Javi Luna i el Ramon Ferré, a més del porter, el David Tutusaus. Han sabut aguantar el resultat defensant els quatre jugadors del Vilanova i, fins i tot, han aconseguit que els vilanovins arribessin a les deu faltes, provocant una falta directa. Javi Luna no ha picat bé la falta, però ha servit per esgarrapar uns segons més. Han aguantat com a lleons! Finalment, tres punts d'or i, amb dos collons, cop d'autoritat dels calafellencs a una de les pistes més difícils del campionat.