diumenge, 15 de desembre del 2013

Jornada 7



La jornada set de la LCV comença amb un partit entre el Cuatro Vientos i el Ripollet "A" que, en principi, hauria de suposar una nova victòria per al vigent campió. També el C.P. Calafell rep un dels equips més forts del campionat, el Mollet H.C. que ja va demostrar tenir la mida presa als calafellencs, en la temporada passada.

El dimecres, el Barça rep el Congrés en un dels partits més complicats que tindran els blaugranes en el Palau. A priori, surten com a favorits. Però si un equip pot guanyar en el Palau, enguany, és el Congrés. També dimecres, el Noia visita el Malgrat en un partit que sembla assequible. Però dependrà de l'equip que presentin els de Sant Sadurní en un dels desplaçaments més llargs que tenen.

El divendres, el Sant celoni rep el Vilafranca, un dels equips que presenta més batalla a l'equip local en els diferents partits que han jugat. Serà un partit complicat pels dos equips, però sembla que el factor pista pot desequilibrar el duel. Finalment, l'U.E. Horta rep el Montbui en un partit que també té pinta de ser equilibrat. Veurem què passa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada