dijous, 26 de desembre del 2013

El Cubelles va impedir l'accés a la final del seu torneig

C.P. Cubelles "B" - 3
C.P. Calafell - 2

El passat diumenge, 15 de desembre, vam disputar el III Torneig de Nadal de Cubelles, on el Vilanova es proclamava campió. Us havíem promès un ampli resum del torneig i avui el comencem, esperem que us agradi!

El C.P. Cubelles "B" va impedir l'accés a la final al C.P. Calafell, en un partit molt disputat i igualat. Els locals van saber contemporitzar l'avantatge i els visitants van notar la manca d'efectius a la banqueta i la pista relliscosa del pavelló cubellenc. El partit va començar amb un gol molt afortunat per part de l'equip local, després de tocar la bola en el pal i en el braç del porter visitant. Amb l'1 a 0, l'equip verd-i-blanc es va fer amb el domini del joc i va aconseguir donar la volta al marcador, amb gols de Perín i Luna. Però, novament amb un xic de fortuna, els locals van aprofitar un rebuig amb el peu de Sevé que va deixar la bola morta per a que un jugador local rematés a plaer i fes l'empat. Abans del descans, el C.P. Cubelles es osava pel davant, 3 a 2. Aquest marcador seria el definitiu, ja que en la segona part no hi van haver gols. Les defenses van primar per damunt dels atacs i, tot i disposar d'ocasions clares, com un xut al pal de Ramon Ferré, els visitants no van aconseguir marcar. A continuació, us posem les millors fotos del partit.