dijous, 19 de desembre del 2013

Aquest cop, hem quedat bé!



Els devíem un bon sopar als amics i companys dels veterans del Mollet H.C., ja que l'any anterior un descuit ens va fer quedar malament i vam haver d'improvisar un sopar que no estava a l'alçada de la millor lliga del món. Aquest cop, vam anar a assegurar el tret i vam encarregar taula al nostre estimat Lizarran. I vam quedar força bé!


Fins i tot, Raigoso es va quedar a sopar amb nosaltres, tot i que no havia jugat el partit. Una lesió li va impedir poder estar a la pista, però no a la taula. En el sopar es va parlar de política i de viatges.


I la cuinera del Lizarran es va estrenar amb un còctel de gambes, com a novetat de la nit. La resta del sopar va ser l'habitual, amb els tradicionals plats del Lizarran.


L'Eugeni, el Rion, el David, el Mudarra i un possible patrocinador (del qual no desvetllarem la identitat) ens van acompanyar, en l'altre extrem de la taula.


Els veterans del Mollet H.C. van marxar ben aviat perquè alguns havien de fer més de cent quilòmetres de camí. Però, els calafellencs van apurar per assaborir el puntet aconseguit, fins que la Fina els va fer fora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada