dijous, 12 de desembre del 2013

Mereixíem més!

C.P. Congrés - 6
C.P. Calafell - 4

Els veterans del C.P. Calafell han plantat cara en tot moment en una de les pistes més difícils de la lliga A, davant el segon classificat de la lliga regular de l'any passat, en un enfrontament que podia haver suposat algun punt pels visitants, vist el joc ofert, especialment, en la segona part.

Aquest cop no hem arribat tard, ja que hem accedit a Barcelona per la C-58, utilitzant el carril BUS-VAO. Tot per nosaltres sols!

A l'arribar ben d'hora, hem aprofitat per escalfar. Hem trobat un lloc on ens sentíem com a casa... La Gran Muralla!

Amb menys fred del què esperàvem, hem pogut escalfar motors i veure uns minuts del Barça-Celtic, en un bar.

Pista descoberta del Congrés, però vestidors bastant grans i espaiosos. D'entrada, una mala notícia: sembla que es complica el conveni entre Congrés i l'ajuntament per a cobrir la pista. Per tant, haurem de venir a jugar, novament, en la bombonera descoberta.

Impressionant perspectiva de la pista, amb un gran edifici que protegeix del vent i del soroll de l'Avinguda Meridiana. Pista acollidora, tot i ser l'única de la competició que és descoberta. Per sort, no hem passat gens de fred!

El partit s'ha iniciat amb un cinc gens habitual, per part del Calafell, amb Josep Maria, a la porteria, Frede i Ramon, en la defensa, Perín i Luna, en la davantera. El partit començava amb uns minuts de tempteig, amb dos equips ben posicionats en pista. S'avançava el Congrés, als vuit minuts, 1-0.

Però el Calafell ha sabut reaccionar i ha aconseguit l'empat, mitjançant Miguel Ángel Perín. Pocs minuts després, Epi feia l'1 a 2 en una gran arrossegada per l'escaire. Semblava que les coses anirien bé pels visitants.

Però, el Congrés ha aconseguit l'empat en un penal molt ben picat, per l'escaire, que ha deixat glassat el porter visitant. En aquests minuts, el Congrés s'ha crescut un xic i ho ha aprofitat per marcar dos gols més que posaven el 4 a 2 en el marcador. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans, tot i que el Calafell ha disposat d'algunes ocasions molt clares per a escurçar distàncies.

En la represa, Frederic Sevé ha aconseguit el 4 a 3, després de fallar el penal, però agafant el rebuig i arrossegant la bola a l'escaire dret del porter. Semblava que el Calafell havia sortit endollat i volia sumar algun punt.

Però, el Congrés, amb un xic de fortuna, ha fet el 5 a 3 que tornava a donar marge als locals. En una badada defensiva s'ha posat 6 a 3 i semblava haver decidit el partit. Però, a partir d'allí, el Calafell s'ha fet amb el domini del partit.

En una jugada afortunada, Javi Luna desvia un xut de mitja pista de Ramon Ferré i aconsegueix el 6 a 4. Quedaven catorze minuts pel final i el Calafell apretava. El canvi defensiu ha descol·locat el Congrés que tenia dificultats per a treure la bola del darrera i creuar mig camp.

El Calafell ha disposat d'una falta directa que no ha sabut transformar Perín. També el Congrés n'havia fallat una abans. Però, les ocasions més clares les ha tingut el Calafell que ha estavellat tres boles al pal que han impedit sumar algun punt en el partit d'avui. Una llàstima! Molt bona imatge i molt bones sensacions les que hem tingut damunt la pista, en un partit que, amb un xic de fortuna, hauríem pogut empatar i, fins i tot, potser guanyar.