dissabte, 14 de desembre del 2013

Resultats de la jornada 6



La jornada 6 de la LCV "A" va començar amb la victòria del C.P. Malgrat davant el campió, el C.F. Cuatro Vientos. L'equip de Blanes no va poder guanyar en una pista que serà de les més difícils del campionat. El Congrés i el Calafell van disputar un partit intens amb alternatives en el marcador i en el domini del partit. La sort, els pals i el porter local van impedir que el Calafell arranqués algun punt de la bombonera.

Sorprenent empat de l'Horta a la pista del Mollet H.C., a tres gols. L'U.E. Horta continúa sumant i està en la part alta de la classificació. El Barça va patir més del previst per a aconseguir mantenir la imbatibilitat en el campionat, a la pista del C.H. Ripollet "A". Aquests resultats són una demostració de la igualtat que hi ha en el campionat.

L'enfrontament entre l'H.C. Montbui i el Cerdanyola C.H. es va disputar el 21 de gener i va acabar amb un resultat clar favorable als locals, 5-2. Així ho descrivia el Cerdanyola en el seu blog: "Bon partit disputat ahir a la pista de Can Passanals. El resultat final pot resultar enganyós, ja que el partit va estar força igualat durant quasi quaranta minuts. L’equip local va imposar el seu ritme en tot moment i va tenir més encert de cara a gol. El Cerdanyola amb baixes sensibles a la davantera va estar mancat d’encert, encara que va lluitar i va donar la cara fins el final.".

El C.E. Noia Freixenet es va endur el derbi penedesenc, disputat el 26 de març, amb una victòria ajustada per 4 a 5. Els dos equips van jugar de tu a tu i els porters van tenir una actuació decisiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada