dimarts, 24 de desembre del 2013

Classificació després de la jornada 7



La classificació en l'aturada nadalenca queda encapçalada pel F.C. Barcelona, amb set victòries de set partits disputats. El líder continúa intractable, tot i patir més del compte en algun dels partits jugats. En segon lloc el Malgrat, debutant a la categoria i amb l'avantatge de jugar gairebé tots els partits a casa, sembla llençat a ocupar un dels llocs que li donin accés a la Final Four. Veurem si la segona volta, amb tots els partits fora de casa, se li farà llarga, o no.

En tercera posició, malgrat l'empat a la pista del C.P. Calafell, hi tenim un dels equips favorits per arribar a la Final Four d'enguany, el Mollet H.C. Els vallesans, amb dos partits menys, estan a quatre punts del segon lloc. El C.F. Cuatro Vientos, també amb cinc partits disputats, ocupa la quarta posició, amb nou punts. Però havent jugat contra els dos capdavanters de la classificació.

L'U.E. Horta ocupa la cinquena posició, de manera sorprenent, amb vuit punts. Els d'Horta estan sent l'equip revel·lació de l'inici de campionat, aconseguint alguns resultats importants, també fora de casa. A continuació, un reguitzell de quatre equips amb set punts. Sant Celoni, Montbui, Congrés i Calafell tenen diferent nombre de partits jugats. Destaca el Montbui que només ha disputat tres partits i continúa sense conèixer la derrota.

El C.E. Noia Freixenet, amb cinc partits disputats, ocupa la desena posició, de manera sorprenent. Però, de ben segur que, amb la plantilla que té aconseguirà escalar posicions com un coet, després de festes. Tanquen la classificació el C.H. Ripollet "A", amb quatre punts, el Cerdanyola Maheco, amb dos empats, i el C.P. Vilafranca, amb un sol punt. Tampoc han disputat tots els partits previstos els dos darrers classificats i esperen tenir un calendari millor per a començar a sumar punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada