dissabte, 28 de desembre del 2013

Tercers per penals

C.P. Cubelles "A" - 5 (0/2)
C.P. Calafell - 5 (1/2)

El partit pel tercer i quart lloc es va decidir en els llençaments de penals. Miguel Ángel Perín va fer el gol decisiu en executar, per l'escaire, la segona pena màxima de que disposava el Calafell. El llençament inapelable posava fi a un partit disputat i molt igualat que va acabar en empat a cinc gols. Borja Ferrer, jugador del C.P. Calafell d'OK lliga va jugar amb l'equip cubellenc i va marcar en algunes ocasions. El Calafell es va avançar 0 a 1. Però el conjunt de Cubelles va aconseguir empatar, abans del descans. En el segon temps, el partit es va obrir i el cansament va començar a aparèixer. El Cubelles va disposar d'un avantatge de 5 a 3, a manca de 4 minuts pel final. Però, el Calafell va anar a pel partit i va aconseguir empatar en dos contracops, mitjançant Sevé i Luna. Ramon Ferré, a un minut pel final, va disposar d'un contracop i el pal va impedir que el Calafell s'endugués el partit. Aquí podeu veure les millors fotos.