dilluns, 23 de desembre del 2013

Resultats de la jornada 7



La darrera jornada abans de l'aturada nadalenca ha deixat alguns resultats sorprenents. En primer lloc, destacar el merescut i treballat empat assolit pel C.P. Calafell davant la visita d'un dels equips més potents del campionat, el Mollet H.C. Aquest any, l'equip verd-i-blanc no és el de l'any passat i està demostrant la seva fortalesa en el pavelló Joan Ortoll.

El Cuatro Vientos no es deixava sorprendre pel Ripollet "A" que venia de fer patir el Barça. La victòria local per 6 a 1 demostra que el campió vol seguir sumant punts per entrar a les posicions de Final Four que semblen estar molt cares. El Barça també derrotava el Congrés, per 6 a 2, en el Palau Blaugrana.

El Malgrat va presentar les credencials per a ser equip de Final Four guanyant el C.E. Noia per un contundent 10 a 2. Els de Sant Sadurní no van poder fer res davant l'allau de joc local, tot i que no van jugar amb alguns dels millors efectius de la plantilla. El Sant Celoni va guanyar el C.P. Vilafranca en un partit amb forces gols, 9 a 6. D'aquesta manera, els de Sant Celoni escalen posicions i deixen cuer els de la capital de l'Alt Penedès, amb un sol punt.

Finalment, l'U.E. Horta va aconseguir un punt valuós en la visita de l'H.C. Montbui al pavelló d'Horta. Els locals estan assolint bons resultats en el pavelló i, sembla, no patiran per mantenir la categoria. En canvi, la recuperació de partits per l'equip de Sant Magarida els ha trencat el ritme i estan patint molt en les darreres jornades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada