dimarts, 3 de desembre del 2013

El pitjor partit a la lliga A

C.P. Malgrat - 13
C.P. Calafell - 2

Aquesta nit, els veterans del C.P. Calafell hem jugat, possiblement, el nostre pitjor partit en l'any i poc que portem a la màxima categoria de veterans. El Malgrat ens ha apallissat, però el pitjor és que en cap moment hem pogut entrar dins el partit. Després d'un desplaçament llarg i arribant a hora justa, no hem pogut escalfar prou i en cap moment hem tingut opcions a res.

Els dos màxims golejadors de l'equip, fins el partit d'avui, estrenaven estics. Cap d'ells ha marcat, això ho diu tot! Però no només això, Frederic Sevé els ha avançat en la classificació de màxim golejador.

El partit ha començat amb uns minuts de tempteig per part dels dos equips. Però, en el minut set, el conjunt local ja aconseguia el seu primer gol. El Calafell no disposava d'oportunitats, però tampoc havia tingut excessiu perill en la seva porteria, fins aquell moment.

El gol ha descol·locat l'equip verd-i-blanc i, amb els relleus, no s'ha acabat de trobar el joc habitual en la pista. L'equip local ho ha aprofitat per a fer tres gols més que deixaven el partit sentenciat, als quinze minuts de joc.

A remolc, Frederic Sevé ha estat capaç d'obrir el marcador visitant, fent el 4 a 1, en una arrossegada per l'escaire dret del porter. Semblava que el Calafell volia entrar en el partit. Però, al descans, ja s'arribava amb dos nous gols locals que posaven el 6 a 1.

El joc de l'equip no era gens fluid i, en tota la primera part, només havíem xutat tres cops a porta. Per contra, el Malgrat xutava des de tot arreu, fort i amb encert. La victòria local és indiscutible. No obstant, l'equip calafellenc ha llençat el partit molt aviat, en veure que no tenia el dia.

En el segon temps, el patiment ha continuat. Defensant a l'home, el Malgrat ha tingut forces ocasions i ha aconseguit posar-se 9 a 1.

Frederic Sevé, en un contracop molt ben portat per Javi Luna, ha aconseguit rematar al fons de la xarxa per a posar el 9 a 2.

Però el Malgrat ha continuat xutant des de tot arreu i, en la majoria d'ocasions, amb molta claredat. David Tutusaus no ha tingut una actuació com les dels darrers dos partits. No obstant, en la major part dels gols no hi ha pogut fer res. Fins i tot, el Malgrat ha marcat en dues ocasions des del punt de penal.

Partit per oblidar i passar pàgina pels calafellencs. Hem encaixat un resultat excessiu per la diferència de nivell entre els dos equips. Però, amb aquests tres punts, el Malgrat es col·loca segon de la classificació i és un dels equips que costarà de guanyar en el seu pavelló. Per contra, el Calafell ha encetat el seu particular Tourmalet abans de festes amb mal peu.