dilluns, 9 de desembre del 2013

Jornada 6



La jornada 6 del grup A de la LCV comença el dimecres, en la pista del C.P. Congrés. El C.P. Calafell visitarà la bombonera barcelonina, en una nit que promet ser de molt fred. Esperem que no ens quedem gelats i puguem continuar amb el bon nivell de joc ofert fins ara, en el campionat.

La resta de partits es juguen el divendres 13. L'H.C. Montbui rep el Cerdanyola C.H. en un partit on els vallesans voldran sumar algun punt en un desplaçament complicat a Can Passanals. Els locals també voldran sumar per a sortir de la part baixa de la taula en el seu tercer partit d'aquest campionat.

El Malgrat rep el Cuatro Vientos en un partit entre dos equips que volen ser a la Final Four d'enguany. Els visitants són els vigents campions i volen demostrar el seu potencial, després de passar dificultats per a guanyar el cuer en la seva pista.

El Mollet H.C. vol sumar una nova victòria davant l'U.E. Horta, el segon classificat. D'aquesta manera, els vallesans superarien els barcelonins en la classificació, cosa que sembla el més probable. No obstant, l'U.E. Horta ha sumat molts punts enguany i és un equip perillós.

El duel de l'Alt Penedès es jugarà a la pista del Vilafranca. El Noia voldrà guanyar els seus veïns, però promet ser un partit amb molt de nervis i tensió. Els dos conjunt tenen una motivació especial en aquest partit i voldran guanyar, sobretot els locals que necessiten els punts per a sortir del darrer lloc de la classificació.

Finalment, el Barça visita la pista del C.H. Ripollet "A" en un partit on surten com a clars favorits. Per tant, sembla que serà una jornada interessant i veurem quin és el seu desenllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada