dijous, 31 de maig del 2012

El Valldoreix s'assegura el segon lloc


El CH Valldoreix es va assegurar, ahir, la segona plaça del campionat en vèncer a la pista del CP Cubelles per 1-6. Els de Sant Cugat no van donar opcions als cubellencs que perdien 0-4 al descans. Amb aquesta victòria, el Valldoreix es garanteix la segona posició i manté les opcions de ser campió, a manca d'un sol partit davant del CT Barcino, a casa.


Es dóna el cas que, si el CT Barcino s'imposa al Valldoreix, permet la punxada del Montbui davant del Vallès Calafell CP per ser el campió. Si el Valldoreix guanya aquest partit, facilita la consecució del tercer lloc al Vallès Calafell CP, ja que el marge d'error seria més gran pels del Baix Penedès.


No obstant, estarem pendents del resultat del CT Barcino a la pista del GEiEG, el dimecres 6, on una derrota dels barcelonins deixaria el tercer lloc en mans del partit de demà a Vilanova, entre els vilanovins i els calafellencs. Veurem, doncs, què passa...


Ahir, el CP Cubelles no va estar a l'alçada de les espectatives que va generar el seu empat a la pista del líder, l'HC Montbui. Segons reconeixen els seus propis jugadors, van fer un dels pitjors partits de la temporada. No va aparèixer sobre la pista en cap moment i, a excepció del porter, no es veia un equip ficat en el partit. El CH Valldoreix no va perdonar.

2 comentaris: