dissabte, 19 de maig del 2012

HC MONTBUI 6-3 CALAFELL

Era una nit especial, un saber fer, una manera d'entendre el hoquei, on dos equips, bons, perque ho dic jo, es jugaven mes que 3 punts, dos equips coneguts que fan del hoquei un estil de vida, una manera de ser.... La veritat que semblava que no arrivaria mai el dia d'enfrontar dos equips  que avans de la temporada s'havien tantat tantes vegades... La veritat que un partit d' HOQUEI tal com deu mana.
   El Montbui sortia a la pista a defensar amb un 6, 25 mentre que el Calafell sortia amb un quadro que rombava perfecte. En principi els dos equips, amb respecte es tantejaven per veure la reacciò contraria , fins que en una jugada afortunada pel Montbui, marcava el p`rimer i col.locava el 1-0 al marcador. Rapidament i amb un bon gol, el Calafell marcava el 1-1 i posava emociò a un partit on els de Calafell si jugaven mes que els 3 punts. El partit continuava i amb un parell de bones jugades l'equip local es col.locava amb el 3-1 al marcadaor i ara si donava tranquilitat per continuar jugant. Aixi s'arribava al final de la primera part, i deixava el partit obert per la segona.
     La segona començava diferent a la primera, el Montbui amb molts problemes amb defensa ja que l'equip visitant tocava molt be la bola i arribava amb bastanta facilitat davant del porter local, que va fer un molt bon partit, i que com sempre va fer que el Montbui , continueas atacant fins el 6-1, un marcador enganyòs pel que es veia a la pista, el Calafell jugava bè però molt tancat a darrera i això li treia la possiblitat de remuntar. Al final , un 6-3 i un molt bon partit d'hoquei on, el millor va ser el tercer i quart temps, un sopar de puta mare i uns " hielos" encara millor. Suposo que la sorpresa ja l'haureu entès, o potser no, però desprès de 5 cubates i al niu (que ara ja sabeu on es ) no tinc collons d'escriure res mes.... jajajajjaa El ramon ho farà millor.. amb això em guanya 10 -0 .  VETERANSOMTOTS.


Aquesta es la foto mes important del partit, el 4rt temps uns "hielos" i una xerrada inreïble de hoquei!!!!!


N'he posat dos perque no nomès ha sigut un hielo, sinò mes d'un.. jejejjejej


El sopar perfecte, no es pot demanar mes, bona companyia i molt mes... Tambe vull agraïr al Calafel el bon saber fer, especialment al Ramon, que sempre estem amb contacte, i que realment fa molt per aquest esport, en el fons no soc mes que un deixeble d'un gran comunicador de l'hoquei,,  disfrutem-lo!!!

1 comentari:

  1. Excel·lent crònica company! Me'n vaig a dormir tranquil, aquest esport és molt gran per la gent que el practica. Gràcies amic Jofre!

    ResponElimina