dimarts, 8 de maig del 2012

Seguim en el bon camí!


El partit endarrerit davant La Salle Bonanova ha trigat en començar, però ha acabat prou bé. El Vallès Calafell CP s'ha imposat per 9-3 a La Salle Bonanova. Aquests tres punts permeten als calafellencs seguir la bona ratxa de victòries de la segona volta del campionat i seguir en posicions d'ascens, a un sol punt del segon classificat.

Pel Vallès Calafell CP han jugat David Tutusaus (porter), Eugeni Collado, Jordi "Canyi" Cañellas, Josep Rion, Javi Luna (cinc inicial), J.L. "Cachi" Cachinero, Ramon Ferré, Joan Tutusaus "Tutus" i Gregorio "McGregor" Ponce.

Per La Salle Bonanova han jugat Gorka Gibert (porter), Francisco Javier Moral, Eduardo Sánchez, Eduard Jovega, Ildefonso Narváez, Alejandro Basso i Alexandre Soler.


El partit no ha començat a l'hora, l'àrbitre Hervàs, designat pel partit, no ha aparescut i hem hagut de trucar a la Federació per què fes alguna gestió ràpida. Han pogut localitzar al Joan Rovira que, amb cel·leritat extrema ha vingut al Pavelló i ha pogut xiular el partit. Almenys els jugadors de La Salle no hauran de repetir el desplaçament!


No obstant, quan l'àrbitre ha demanat les fitxes, els jugadors de La Salle han dit que el que les portava s'havia quedat pel camí i no en tenien. L'àrbitre ha demanat els DNI i en portaven tots, excepte dos. L'àrbitre els ha dit que no podien jugar sense DNI i han anat al vestidor a buscar el carnet de conduir. Un d'ells, Alexandre Soler, no tenia l'edat reglamentària per jugar i el Vallès Calafell CP ha protestat l'acta del partit. Ja estem una mica tips que ens vulguin prendre el pèl, parlant la gent s'entén, però enganyant no arribem enlloc.


L'àrbitre del partit, en Joan Rovira, ha estat encertat i no ha castigat excessivament els equips amb faltes absurdes. Ha tingut un arbitratge plàcid, però correcte en l'actitud i en les jugades conflictives. Ha xiulat dos penals, un per cada equip. Gràcies a ell hem pogut jugar el partit. Gràcies Joan!


El Vallès Calafell CP ha començat el partit marcant l'1-0, obra de Javi Luna. Està en ratxa! Amb aquest gol igualava al capdavant de la classificació de golejadors a l'Epi, que descansava en aquest partit.


Però La Salle Bonanova ha disposat d'ocasions i ha forçat un penal que posava l'empat a un gol en el marcador. Semblava que el partit es torçava i que costaria guanyar-lo.


No obstant, Javi Luna, de nou, posava el 2-1 pel Vallès Calafell CP. La defensa pressionant dels calafellencs feia difícil jugar en atac els jugadors de La Salle Bonanova.


Javi Luna, seguint la ratxa i imitant al Messi, ha fet el 3-1 i el 4-1 pel Vallès Calafell CP. Aquests gols donaven marge de seguretat i la victòria semblava estar a l'abast.


Quan l'han intentat canviar, el Javi es feia el despistat i el "Capi", el "Tutus", no veia l'ocasió per entrar.


Com que no podia entrar, el capità semblava resignar-se a veure l'equip com corria amunt i avall.


I el Javi Luna que no s'ha canviat i el "Capi" que s'ha quedat sense sortir a la primera part. Sort que a la segona ha jugat gairebé tots els minuts...


La Salle Bonanova seguia atacant a la porteria del Vallès Calafell CP, però amb poc encert. A la mitja part, 4-1 pel Vallès Calafell CP i alegria pels jugadors calafellencs.


La segona part ha seguit la tònica de la primera, però hi ha hagut més oposició pel conjunt barceloní. El Vallès Calafell ha començat marcant el 5-1 i el 6-1, obra de Jordi Canyelles i Ramon Ferré.


Però La Salle Bonanova ha sabut trencar la zona local i ha fet el 6-2 i el 6-3 que posava emoció en el marcador. Després d'uns instants d'incertesa i de manca d'encert local, Eugeni Collado, repetint el gol que havia fer Ramon Ferré abans, ha col·locat el 7-3 que semblava ja el gol de la tranquil·litat.


El Vallès Calafell CP ha seguit dominant en atac i buscant la porteria rival. Ha arribat el 8-3, obra del "Canyi", després d'un fort xut des de fora de l'àrea. El 9-3 l'ha culminat Josep Rion, després d'una bona combinació amb Javi Luna, en els darrers segons del partit.


Al final, un resultat ampli, però amb més dificultats de les que sembla. La Salle Bonanova és un equip reforçat en la segona volta que s'ha mostrat més combatiu que en el partit de la primera, a casa seva.


Els jugadors, amb esportivitat, han reconegut el bon joc per part dels dos conjunts. Tot i haver jugat el partit sota protest per aliniació indeguda, el Vallès Calafell CP ha demostrat la seva superioritat.


Els locals han pogut, així, sumar tres punts importants de cara a lluitar per les places d'ascens. El dimecres toca el CP Cubelles, un rival temible que està jugant prou bé últimament. Segur que voldran demostrar que el seu tercer lloc al torneig de Malgrat no ha estat casualitat. El Vallès Calafell CP no pot fallar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada