dimarts, 1 de maig del 2012

Resultats del torneig de Malgrat


El I Torneig de veterans 24 hores de Malgrat de Mar es dividia en dos grups, l'A i el B. El Vallès Calafell CP estava enquadrat en el grup més fort, el B, amb el Barça, el Malgrat B, l'Arbúcies i el Mataró. Els calafellencs van perdre les opcions de passar a semifinals en el partit inaugural del campionat, on vam perdre per 2-1 davant de l'equip amfitrió del Malgrat B. Era de preveure que el Barça guanyaria la resta de partits, aixi que la màxima aspiració era la de fer un bon paper.

En l'altre grup, el Malgrat A no va tenir problemes per ser el primer de grup. De forma sorprenent, el segon lloc va ser pel CP Cubelles que va superar l'Horta (de la lliga A de veterans) en el goal-average. Els cubellencs van tenir premi pel seu bon campionat, assolint la tercera posició. El Malgrat A va renunciar a jugar el partit del tercer i quart lloc, pel cansament.



El I Torneig de veterans 24 hores de Malgrat de Mar va acabar sense cap sorpresa, el FC Barcelona s'imposava a la final a l'equip local del Malgrat B, per 1-5. El conjunt blaugrana, líder destacat de la lliga A d'enguany, va imposar-se a tots els seus rivals sense gaires problemes. Els dos partits on va suar més van ser el disputat davant del Vallès Calafell CP i la final del torneig.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada