dissabte, 12 de maig del 2012

Classificació actualitzada


Aquí teniu la classificació actualitzada de la lliga B de veterans després de la jornada 23 i d'alguns partits endarrerits que s'han disputata aquestes dues darreres setmanes. L'encapçala l'HC Montbui amb 52 punts. Li resten jugar quatre partits i en necessita dos per ser matemàticament equip de la lliga A la propera temporada. Segurament, si guanya el partit ajornat de dilluns, a la difícil pista del CT Barcino, ja assolirà l'ascens directe.

En segon lloc, el CH Valldoreix que veu com el Vallès Calafell CP, de moment, li segueix el ritme i està a un sol punt. No obstant, els calafellencs tenen l'ull posat al darrere, on el CP Vilanova B, amb dos partits menys, li pot prendre el tercer lloc. ¿Veurem si el CP Vilanova B és capaç de jugar sis partits que li manquen en tres jornades?

El cinquè classificat és el CT Barcino, amb els mateixos punts que el CP Vilanova B, però amb dos partits més disputats. Els barcelonins han demostrat ser un dels "cocos" de la lliga i han quallat una bona temporada. Igualment el conjunt de l'UE La Garriga, també un dels "matagegants" de la competició.

La setena plaça se la disputaran el CP Vilanova A, el CP Cubelles i, un ressucitat, GEiEG. L'equip gironí ve de guanyar el CP Vilanova A per 5-11 en el pavelló de les antigues casernes i està intractable en aquest final de lliga, fins i tot avançant un altre gran equip, l'HC Esplugues.

Tanquen la classificació el Cassanenc, La Salle Bonanova i el CH Ripollet B, que ha sumat la seva primera victòria davant La Salle, per 3-2, en un partit endarrerit.

Per tant, tota l'emoció del món en aquest sprint final de la competició, a la que ja només queden tres jornades més per acabar. Qui ho diria?!

1 comentari: